Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada Kochana :*******tulam i mleczko podsylam bo mam w pracy az 6 kartonow :shock::D wreszcie sie odrobilam , zamieszanie straszne jak tyle grup naraz ale ogarnelam wszystko, i za pol godziny do domu. Nie mialam czasu na nic wiec zemdlec nie moglam bo o tym nie pomyslalam i nie zlapalam lękow , no gwoli szczerosci mialam takie pomniejsze.

Popijam earl greya z cytrynka i odsapne chwile.

Oj mialas przygode na spacerku z pupilem :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Ja tez już kończę za chwilę i do domu lecam coś upitrasić, bo pustki. :bezradny:

Znowu ciężki dzien w pracy, mała zawierucha i na dokładkę wyjście służbowe w tę chlapę. Ale nie ma tego złego, co by...- zaszłam do rosska sobie i kupiłam lakier do paznokci (jaśniutki), pomadkę ochronną nivea, krem Perfecta i mydełka. :D Zaopatrzonam!

kosmostrada, hej Kochana, ściskam Cię w tym lichym samopoczuciu, mam nadzieję, że już lepiej! To miały psiaki spotkanie I stopnia tak z samego rana, ale dobrze się skończyło. A gdzie miała ta pani smycz???

platek rozy, widzisz Kochana, udało się! Jak jest głowa zajęta robotą, to nie ma czasu na lęki... super, oby tak dalej!

Widzę, że pani dr zaleciła Ci branie solka na noc, myślę, że prześpisz to zamulenie i otępienie i będzie teraz lepiej w ciągu dnia. :D

cyklopka , cześć! Jak tam referat... gotów?

Do miłego! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi