Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

PannaNatalia, troszkę sie spóźniłam, ale trzymam kciuki :*

U mnie dziś rano ładnie, ale zaczyna sie chmurzyć a po południu mamy piknik rodzinny w przedszkolu i boje sie ze bedzie padac :(

Byłam wczoraj u lekarza poz i w sumie nic sie nie dowiedziałam. Moje dolegliwości to objawy somatyczne, ewentualnie zbyt niskie TSH. Choroba Hashimoto jest teraz na topie, wiec nie mam co panikować, że ją mam (chociaż czytajac różne forma to powinnam już nie żyć z tą chorobą bo nie robię tysiaca badań i nie stosuje ządnej diety :shock: ) Także ogólnie lipa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :********

Ja tez jakos nienajlepiej , tyrpie mna i lęki mam . No ale coz , stresy , stresy to jak tu sie czuc dobrze?

Za godzine do Madzi wychodze.Hydre sobie lykne i to przeczekam. :bezradny:

kosmostrada, Tulam Cie goraco:******** moze to ten doxepin poteguje objawy ????Kochana od 1 lipca masz ten urlop?

Moze juz na terapie pb sie zapisz???????

PannaNatalia, Megi_, Buziaki dla Was :********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, Może się nie rozpada... Myślę, że badania sobie zrób, ot tak dla pewności.

PannaNatalia, Napisz jak poszło.

platek rozy, Hej hej! Tak myślę, że to ten cholerny lek. Pierdyknę go w cholerę. Kolejny... :( Wzięłam w desperacji ten Sulpiryd i tabsa na serducho, bo puls 110, mam nadzieję, że pomoże, bo po prostu muszę iśc do pracy. W dupie z prolaktyną, w dupie z koścmi, jakoś muszę życ.

Tak, dziś zadzwonię do terapeutki, jak z terminami w lipcu. Jednak to sezon urlopowy.

Tulam Cię też mocno*****, mam nadzieję, że hydra da Ci trochę spokoju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Sprawdziłam w necie, rejestracja jest tylko we wtorki. No cóż, trzeba poczekac.

Wiesz ta pogoda też nie sprzyja dobremu samopoczuciu. U mnie rano było tak zimno, że wyszłam w bluzie i kurtce. Jednak parę promyków słońca by się przydało, to nawet mobilizacja do wyjścia jest. Mnie chyba też rozwala ten "dzień świstaka", każdy dzień taki sam.

Dobrze, że pion uzyskałaś, to już dzień się potoczy. Byle do weekendu Kochana, to będą atrakcje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_-zrób badania dla pewności. U mnie też były podejrzenia,że mam coś nie tak z tarczycą a okazało się,że to niedobór żelaza.

Dziękuję kochane za wsparcie :*

Trochę mi żal,że musiałam zakończyć terapię.Niby już mi nie pomagała,ale Terapeutka(chociaż mnie czasem wkurzała)jest naprawdę świetna,lubię ją jako zwykłego człowieka.Trochę podbudowała moją samoocenę,podpowiedziała gdzie szukać pracy-pogadałyśmy tak na luzie,od serca.Dobrze czasem usłyszeć od kogoś,że jesteś wartościowa,że ktoś Ci szczerze życzy powodzenia.

Wiem,że jestem silna i ze wszystkim sobie poradzę.

Wam i sobie życzę więcej wiary w siebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_-zrób badania dla pewności. U mnie też były podejrzenia,że mam coś nie tak z tarczycą a okazało się,że to niedobór żelaza.

Dziękuję kochane za wsparcie :*

Trochę mi żal,że musiałam zakończyć terapię.Niby już mi nie pomagała,ale Terapeutka(chociaż mnie czasem wkurzała)jest naprawdę świetna,lubię ją jako zwykłego człowieka.Trochę podbudowała moją samoocenę,podpowiedziała gdzie szukać pracy-pogadałyśmy tak na luzie,od serca.Dobrze czasem usłyszeć od kogoś,że jesteś wartościowa,że ktoś Ci szczerze życzy powodzenia.

Wiem,że jestem silna i ze wszystkim sobie poradzę.

Wam i sobie życzę więcej wiary w siebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

czo to wszystcy piszą o złej pogodzie, jest w miarę jasno.

Dzisiaj odsypiałam, bo do pracy dopiero po południu.

Dostałam ładny notes, zaczęłam sobie w nim zapisywać, co zrobiłam danego dnia, żeby iść choć krok do przodu z rzeczami, które bym chciała zrealizować. Ale tych rzeczy jest mnóstwo, nie jestem w stanie ich teraz ułożyć według priorytetu :mhm: Ale całe lato przede mną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie!

Zasiedziałam się w pracy, bo dużo roboty, ale ogarnięte . Sama nie wiem, jak wyrobiłam, myślałam, że się poryczę z tego jak się czuję... Ale dałam radę. Najgorsze, że miałam takie dziwne irracjonalne napięcia, złości w sobie, że mysłałam, że zaraz wydrę japę na kogoś. Dziwne- bo nie miałam powodu. Mam chyba jakieś przegrzania na stykach... :bezradny: Teraz muszę melisy się napic.

mirunia, jakoś mnie nie dziwi, że lek działa na mnie zupełnie inaczej. W końcu doktor załamał ręce. Nie wiem, co mam robic... :why:

No jak słoneczko wylazło, to może pogoda się stabilizuje i głowa nie będzie Cię bolec.

Yvaine, No patrz piąteczka, bo moja T. też jakaś zacięta na mojego męża...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No patrz, a ja w kurtce...Musiałam w pracy dziś światło zapalic... :shock:

Najgorsze właśnie , że nikt mi nic nie doradzi...

Yvaine, Oj tam zaraz rozwód - patelnią po łbie... :mrgreen:

Miałam iśc na taki niby wernisaż, ale po prostu ledwo zipię. Chciałabym się zebrac, bo coś by się działo, człowiek z rutyny by wyskoczył, ale po prostu sił fizycznych mi brak.

Nie mogę jeśc. Nic nie jem w sumie. Muszę coś z tym zrobic, bo wymarniała nie będę miała jak walczyc... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mi jak nie mogłam jeść polecano Nutridrinki. W smaku nie jest może rewalcyjne ale przynajmniej dostarcza trochę kalorii. Albo może rób sobie koktajle z owoców i mleka? W końcu teraz sezon i duży wybór owoców i warzyw. Pitne zawsze łatwiej wchodzi jak nie da się nic przełknąć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, no tam nie licząc obiadu. Ale na perystaltykę świetnie.

W ogóle chyba ruszę z kampanią na fejsbuku "Piłeś - nie pisz", bo już kolejny raz się ktoś ze mną chce na picie umawiać, a powinien się raczej zająć swoją rodziną.

Zaraz odpalam herbatkę i jadę dalej z grą, co mnie uspokaja, a grając puszczam muzykę, więc od razu nowe płyty poznaję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ze spaceru wrocilam bo wreszcie nie pada i nawet sie ocieplilo.

Cos mnie brzuch pobolewa :> wiec troche mi sie ten spacer popsul.

kosmostrada Kochana cokolwiek ale jedz , pomalutku i wlasnie moze plynne albo tak jak radzi acherontia nutridrinki one sa dobre na takie problemy.

cyklopka, dziekuje za przepis na kokosanki , skopiowalam i mam w folderze fit , na takiej mace i z miodkiem to one beda fit ;)

mirunia, tak telepawa minela ale zlapala mnie jeszcze na krotka chwile w sklepie , pozniej juz ok bylo.

Byla u mnie siostra na kawce , to sie rozerwalam troszke .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi