Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, To dobrze, uzależnienie od książek to jedno z najlepszych uzależnień :great:

Nie bój się, wiesz, że Cię nie pogryzę... Tak ewentualnie chapsnę delikatnie... nawet nie poczujesz... błagam oszczędź mojego łba durnego :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :***. A po terapii hm...ciężko. Wiem, że ciężki pacjent ze mnie :). Psycholog próbuje wpłynąć na moją postawe, ale mówi że ciągle w kółko się kręcimy. Ja wiem, że moja postawa, rygorystyczne nastawienie, durne zasady i myśli doprowadziły mnie do tego stanu. Ale mimo to i tak mówie, że mi z tym dobrze, że takie działania przyjmuje a nie inne :?. Nie chce się zmienić, a z drugiej strony wiem, że jak nie spróbuje to się nie uwolnie od dawnej JA :?. Będzie ciężko :D. Jak to określiła terapeutka u mnie jest białe, albo czarne nic pomiędzy, żadnych kolorów i szarości.. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ufff dziękuje Ci :uklon:

Ferdynand k, No ba nie masz szans :mrgreen: proponuje wstawić to zdjęcie jako avek i na samą myśl jak ktoś będzie chciał Cię zaatakować- nie odważy się :mrgreen:

kosmostrada, jak się chce to się można do wszystkiego przyczepić... :zonk:

xxdaisyxx, hej, przepraszam, przegapiłam Twoją obecność- mój błąd :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, na avek- zęby oczywiście, noża się bojem, jak to topór na mnie to ja spierdzielam :zonk:

platek rozy, :*** ja też bym Cię nie pogryzła... ale chapsnąć hahaha 8):lol: żartuje, głupawka mnie dziś trzyma- lepsze to niż smuty ;)

xxdaisyxx, terapia nie jest łatwa, ale mam nadzieję,że będziesz zadowolona a żaden z nas/ żadna z nas nie jest łatwym pacjentem więc głowa do góry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi