Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

czarnobiała mery, no to pracowity dzionek zaczęłaś, ja na razie przy kawie siedzę i budzę się do życia :D

-- 02 maja 2014, 09:42 --

Anel92, cześć, jak tam dzień się zaczął?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzisiaj pół dnia sama, mój chłopak musiał wyjechać na 2 dni do innego miasta, mama w pracy i odpoczywam sobie.

-- 02 maja 2014, 08:43 --

mirunia, Tak sobie, jeszcze większe dawki leku nie działają więc jest słabo, wczoraj już miałam zawahanie czy dam sobie dalej radę, musiałam pogadać przez tel z terapeutką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, dobrze mieć kontakt z terapeutką... i co ci poradziła?

czarnobiała mery, śliczna sukienka, chyba granat najładniejszy. Widzę, że lubisz koronki, ale faktycznie słodka i elegancka z tym długim rękawem i bardzo kobieca :105: no i niedroga!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, mam grube nogi

-- 02 maja 2014, 08:57 --

mirunia, sama rozmowa z terapeutką mnie trochę uspokaja, bo wiem, że ona mnie rozumie, daje mi się wygadać i trochę mi lepiej chociaż dzisiaj nie czuję się dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, z rana jest różnie, później poczujesz się lepiej... mam tak samo, rano do kitu, a popołudniu całkiem nieźle. Też jestem sama i to cały dzień, kładę się spać sama, wstaję sama i cały dzień muszę sobie radzić sama. Gdyby nie praca, to chyba nie miałabym kontaktu z ludźmi... chyba że w sklepiku osiedlowym i czasami z sąsiadami :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ja wyszłam ostatnio ze szpitala psychiatrycznego na własne żądanie, w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłam wydawało mi się,że jak dobrali mi leki to poradzę sobie w domu, ale jest ciężko, żeby nie było tak,że wrócę do szpitala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, teraz jeszcze przytyłam po lekach i nie bardzo chcę je pokazywać :roll: cała przybrałam, mówiłam lekarzowi to kazał kontrolować jedzenie a ja jestem na okrągło głodna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, czarnobiała mery, planowałam dzisiaj następną wycieczkę rowerową, ale jest zimno i "nici" z tej wyprawy, może późnym popołudniem jak się trochę ociepli :roll:

Teraz wzięłam się za gotowanie obiadku, bo mam pustki w garnkach, a coś trzeba jeść gotowanego :105: chyba pójdę po młode ziemniaki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja też dziś siedzę w domu, pojadę tylko zrobić zakupy, no bo jutro też wszystkie sklepy pewnie będą zamknięte.

Anel92, no po lekach można przytyć, chociaż mnie jakoś ominął szczęśliwie ten problem, mimo że dużo tych leków brałam i biorę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi