Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Indyczek nie pisze że jest super best top może mieć każdą XDD

+ chciałbym jednak zostawić temat tego typu ludzi.

Jprdl to był skrót myślowy. Dosłownie oznaczal: mieć powodzenie, podobać się większości lub dużej liczbie osób. Przecież jesteś mądrym indykiem, wszyscy to wiemy, to dlaczego tak się zapierasz w przekreceniu przekazu? Aby co podkreślić swoją antypatię? Może nie wiem ustaw sobie w stopce jakieś info 

Indyczek hello przecież potrafisz być takim kochanym indyczkiem 😭

💔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Rozumiem Cię mnie też się serce kroi :( purpurowy akurat miał nałóg alkoholowy ale z 2 strony miał na starcie przejebane bo wielodzietna biedna rodzina jakieś rodzeństwo chore. Ogólnie jak ktoś się urodzi w jakimś środowisku to nieraz nieświadomie nawet w nim zostaje. Ten pan z McDonalda to właśnie opowiadał że miał firmę z koparkami i jakiś wypadek byl na budowie i ogólnie zbankrutował wszystko musiał sprzedać żona to zostawiła i teraz spał po blokach. I miał oczy przekrwione więc pewnie też zapijal. Ale miał brata i telefon, ale nie mieszkał u niego nie mógł, a żona to wywaliła. I o, głodny był. Smutna historia. Losowe wypadki często potrafią zamienić życie w zły sen :(

I to sie tez moze zdarzyc tym bogatym.Znajomy mial prężna firme,kasy jak lodu,mial wypadek ,paraliz i tak samo skonczyl.Firma upadla, żona odeszla i jeszcze zabrala wszystko co mogla.Dlatego lepiej sie nie śmiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Indyczek hello przecież potrafisz być takim kochanym indyczkiem 😭

Jestem non stop. Dlatego chcę już zostawić temat tego typu ludzi.

Teraz, Dalila_ napisał(a):

teskt tego typu ludzi jest wg mnie trochę niesmaczny. Ale skoro tak to po co przy każdej okazji wracasz do tego typu ludzi? No po co indyczku?

Czy ty sobie na drugi etat jako adwokat dorabiasz?

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

I to sie tez moze zdarzyc tym bogatym.Znajomy mial prężna firme,kasy jak lodu,mial wypadek ,paraliz i tak samo skonczyl.Firma upadla, żona odeszla i jeszcze zabrala wszystko co mogla.Dlatego lepiej sie nie śmiać.

Straszne;/// i teraz pomyśleć jak się mają podnieść tacy ludzie ach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Doktor Indor napisał(a):

Jestem non stop. Dlatego chcę już zostawić temat tego typu ludzi.

Nie jesteś właśnie. Jak chcesz zostawić temat tego typu ludzi to może w następnym nowym wątku nie wracaj w swoich wypowiedziach do tego typu ludzi? Np piszesz jakaś wypowiedź i zaznaczasz że nie mówisz o tego typu ludziach a nawet o tej konkretnej osobie, i dalej kontynuujesz wypowiedź. Nie mówię że to jakieś szykany ale robisz to zawsze jak masz okazję, to nie personalny atak ale na psychikę tej osoby na pewno to działa i się przebija. I na pewno nie działa pozytywnie. Właściwie można powiedzieć że pasywna agresja jest gorsza od tej jawnej, i powoduje bardziej znaczące skutki u takiej osoby.

Tak napisałam do przemyślenia indyczku myy

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Nie jesteś właśnie. Jak chcesz zostawić temat tego typu ludzi to może w następnym nowym wątku nie wracaj w swoich wypowiedziach do tego typu ludzi? Np piszesz jakaś wypowiedź i zaznaczasz że nie mówisz o tego typu ludziach a nawet o tej konkretnej osobie, i dalej kontynuujesz wypowiedź. Nie mówię że to jakieś szykany ale robisz to zawsze jak masz okazję, to nie personalny atak ale na psychikę tej osoby na pewno to działa i się przebija. I na pewno nie działa pozytywnie. Właściwie można powiedzieć że pasywna agresja jest gorsza od tej jawnej, i powoduje bardziej znaczące skutki u takiej osoby.

Ta osoba akurat mnie zwyzywała (w taki sposób, że powinna mieć za to tutaj bana) i zablokowała, więc jej to bez różnicy, co ja piszę, bo tego nie widzi, jeśli ty nie będziesz tego cytowała.

Ja nie wiem, co ci ktoś na priv napisał, ale powiem jedno: przekonasz się, tak jak przekonali się wszyscy.

Swoją drogą ładnie sobie tobą buźkę wytarła na DC. Ale to już ci na priv wkleiłem.

Bez odbioru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Ta osoba akurat mnie zwyzywała (w taki sposób, że powinna mieć za to tutaj bana) i zablokowała, więc jej to bez różnicy, co ja piszę, bo tego nie widzi, jeśli ty nie będziesz tego cytowała.

Ja nie wiem, co ci ktoś na priv napisał, ale powiem jedno: przekonasz się, tak jak przekonali się wszyscy.

Swoją drogą ładnie sobie tobą buźkę wytarła na DC. Ale to już ci na priv wkleiłem.

Bez odbioru.

Ja uważam że wszyscy się kłócą, ja też się tu nie raz klocilam, i nie powinni się mocno brac na poważnie to co ktoś w emocjach napisze. Poza tym gdy to było to już wcześniej była spina o coś rozkrecona. Chciałam napisać tylko swoją uwagę, ona nie widzi a może jakoś widzi, ale inni widzą. I na pewno jedni mają inne zdanie, bardziej wrażliwsi mają takie zdanie. Ale chciałam je napisać. 

Zaś skriny nie skriny nie zmienia zdania mi tutaj, bo ja zawsze staram się patrzeć obiektywnie, nie pisze jako Dalila, ale jako uczestnik forum. 

No bez odbioru indyczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi