Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY62, Dobranoc :papa:

tosia_j, Ty też już idziesz spać?

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Właśnie wróciłam z Cepeliady, na którą śmignęłam w ramach zaliczania atrakcji. Ale licha w tym roku, jedyne co mnie zainteresowało to bransolki z naturalnych kamieni, mogłabym wykupić pół stoiska, ale się powstrzymałam. :smile:

Teraz z kawką odsapnę, bo zrobiło się ciepło około 11tej i szybciej się zmęczyłam. Dziś w planie posprzątanie sypialni, pichcenie i babski wypad na ciuchy. I tak kolejny dzień minie.

Pożarłam rano jagodziankę i oczywiście ciapnęłam sobie zawartością na spodnie. Refleksja - jakoś tak mam od zawsze, że jak można się czymś usmarować, to ja to zrobię... ;)

Miłego czwartku!

mirunia, Kochana mam nadzieję, że dziś w miarę sprawnie dzionek Ci mija. Sama myśl, że za rogiem urlop jest budująca. Odpoczniesz, podziałasz w rytmie wakacyjnym, zadbasz o kostki. To już tylko jutro! Uściski przesyłam!

misty-eyed, Też udało mi się na zakończenie sezonu pyszne truskawki kupić. Teraz już czas się przerzucić na maliny i borówkę amerykańską do podjadania. :smile:

sailorka, A co, dopadł Cię ten efekt?

JERZY62, Dziś bez mapki? ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam sklep internetowy z meblami biurowymi. Jest problem lękowy który zawsze sie powtarza.

Otórz współpracuje z pewna Fabryka A. W zasadzie mam tylko jej produkty na stronie.

Kiedy chciałem wprowadzić produkty innej firmy od razu czułem lęk więc wycofywałem, żeby nie czuć lęku.

Dzisiaj jest taka sytuacja, że Fabryka A nie była w stanie w konkretnym czasie zrealizować zamówienia więc wysłałem

zapytanie to fabryki B. Od razu od tamtej pory czuje dość silny lęk. Czuje się jakbym był nielojalny. A z drugiej strony

nie muszę być lojalny mogę współpracować z kim chcę. Dlaczego taki lęk? Co byście czuli na moim miejscu? A lęk jest silny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

kosmostrada, ja lubię wszystkie owoce, ale niestety muszę ograniczać ;) Najbardziej jednak brzoskwinie, nie polskie, ale te dostępne w sklepach. Mają one cudowne właściwości, głównie dobrze działają na układ pokarmowy. Morele zresztą też. Malinki i borówki jak najbardziej pyszne :D

mirunia, urlop spędzasz w domu, czy gdzieś poza?

Ja niedługo chyba wyjadę, choć może to się zmienić, z przyczyn ode mnie niezależnych. A chciałabym...

Lubię bransoletki bardzo, przede wszystkim z bursztynu, ale ta tosiu_j, jest fajna, zaszalej może?

Nie noszę biżuterii bo nie lubię podkreślać swoich mankamentów ;)

Psychika szaleje, spadek formy wyraźny, smutek, beznadzieja, niemoc, lęki...smutna powtórka z rozrywki :why::hide:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosiu_j, wystarczy, że będą korespondowały z Twoimi potrzebami :D

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, mam tego typu bransolkę, kiedyś sobie zrobiłam ( mam chyba każdy typ, który się pojawił ;) ) i powiem Ci, że właśnie pasuje do do prostej stylówki, jako jeden ubarwiający element, więc jak najbardziej. :great: Tylko weź z dobrego źródła, bo te koraliki muszą być dobrej jakości. Następna rzecz, powinny być na tym rzemyku stopery ( ja mam część koralików w formie stoperów), bo inaczej podczas noszenia będą się zbierać w jednym miejscu, pod ręką i nie ma takiego efektu.

Moja droga błyskotki pasują każdej babeczce, dopóki się nie obwiesi, jak bożonarodzeniowa choinka. :D

mirunia, To właśnie taki plus różnych dolegliwości kręgosłupowych, że trzeba sobie czas uprzyjemniać, bo nie da rady szaleć ze szmatą. :smile:

Porady odplamiające świetne! :mrgreen: . No niestety odplamiacz z drogerii nie chwyta takich paskud jak jagody, wiśnie itp.

Ale miałaś atrakcje, u mnie na jutro burze zapowiadają, zobaczymy, czy będzie spektakl. :smile:

Już czekam na relacje z Twojego urlopowego Dolce far niente, przeplatanego różnymi atrakcjami. :D

wieslawpas, A nie próbowałeś tego traktować, nie jako lęk, tylko jako niepokój. Takie coś, co wielu odczuwa, gdy wychodzi z rutynowego działania. Biorąc pod uwagę, że to odczucie bardzo wiele osób z kolei kręci, można złapać do tego dystans. Po prostu nie skupiać się neurotycznie na tym.

misty-eyed, Na pewno wyjazd dobrze by Ci zrobił, trzymam kciuki, żeby się udało. Koniecznie coś wymyśl dla siebie w tych gorszych chwilach, choćby na siłę, może jakieś malutkie wyzwanie, żeby w dołku się nie pogrążać. Trzymaj się!

Byłam w ramach spaceru z piesuchem w bibliotece, tym razem zanieść parę książek w podarku. Robię to na raty, no bo żeby się nie nadźwigać i kilka razy sobie zbieram to ucieszenie babek z biblioteki. :D

Włosy naolejowane, zupka z młodych warzyw na kuraczku wiejskim burbuluje na kuchence, wszystko idzie zgodnie z planem. :105:

Jak tak sobie dzień zajmę, to jednak łatwiej go przetrwać.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Nie szkodzi, będziesz miała po prostu inny efekt. Za te pieniądze to już nie ma co wybrzydzać. Jak będzie Ci to przeszkadzało, to spróbujemy znaleźć stopery w necie, to są grosiki i się je po prostu zaklikuje na rzemyku. Cieszę się, że się rozpieściłaś! :great: A mąż niech się przyzwyczaja, będzie Cię teraz musiał biżu obsypywać... :D

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi