Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry :********

Ja z migrena straszna siedze , rano juz mialam i wymioty i zawroty mam . O 12 zaczynam strony http://www... Nie wiem co tam dzis pojme z tych zajec no ale .. W pracy juz jestem i ledwo siedze. WKurwa juz mam na te migreny.

A wczorajszy dzien udany bardzo. Pojechalam do mamy na cmentarz , po cmentarzu skoczylam pod Hale po Tanie gazetki kulinarne i udalo m sie kupic Good Food i pyszne po 2 zl za egzemplarz . Sporo fajnych przepisow wiec juz mi sie mordka cieszy na wyprobowanie ich :)

A na wieczor na 17 poszlam do przyjacioly na fit ciacho marchewkowe z orzechami i na ploty. Wrocilam kolo 20. Super dzien bo dzis to koopa z takim samopoczuciem .

hania33, Witaj :) Bardzo sie ciesze ze sie niezle czujesz. :yeah::yeah:

tosia_j, Hey Tosiu :*******

Spokojnego dnia dla Was !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Okazało się, że dziś wyjątkowo nie idę na popołudnie do pracy, tylko zaraz się zbieram. Mam parę rzeczy do zrobienia i potem mogę iść do domu! :yeah: Wynika to z faktu, że w sobotę będę pracować, wolę tak i mieć dzisiaj trochę popołudnia dla siebie.

Co prawda niestety burość znów u mnie, łeb boli, więc szału nie ma, ale trudno.

hania33, Dobrze słyszeć, że niektórzy są na prostej. :great:

tosia_j, :papa:

platek rozy, Platuś życzę więc, żeby migreniszcze rozlazło się po kościach i dzionek Ci jakoś minął bez utrudnień!

A propos Halloween - ktoś z Was się tym ekscytuje? Macie wycięte dynie w domu, gotowe przebrania i takie tam? ;)

Miłego poniedziałku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Ciężki poranek i pogodowo i nastrojowo. :bezradny:

Niespodziewanie musiałam polecieć na godzinę do pracy - ostatni dzień miesiąca, więc pewne sprawy trzeba było zamknąć i przekazać. :tel:

Po pracy pobiegłam do piekarni, kupiłam ulubiony chlebek i kawałek ciasta venessa. :yeah:

Zaraz biorę się za robienie stroika/wiązanki, jeno odsapnę przy kawce.

platek rozy, Kochana, trzymaj się jakoś dzisiaj,:*** dasz radę na tym www. notuj pewne sprawy i pójdzie.

Ja też dzisiaj z bólem głowy, takim napięciowym i zawrotami. Myślałam, że nie dojdę do pracy, bo było mi ciemno przed oczami i bałam się przejść przez ulicę. Trochę się dotleniłam, rozruszałam, ale nadal mam miękkie nogi.

Fajny dzionek miałaś wczoraj, trzeba się cieszyć takimi chwilami! Oby jak najczęściej! :great:

kosmostrada, oj, to dobrze, że dzisiaj masz prawie wolne. A w sobotę, po wolnym piątku też dasz radę.

Dzisiaj chyba taki bólowy dzień, bo huśtawka ciśnieniowa i fronty - nie lubimy tego, oj, nie...

A jeżeli chodzi o Halloween, to czym się tu ekscytować Kosmuniu? Przynajmniej ja tego nie aprobuję, to nie nasza polska tradycja- mamy inne zwyczaje. Nie, nie mam żadnych dyń - mam jesienny bukiet w domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, oj to widzę, że dziś dzień pękającego łba powszechny... :bezradny:

Musiałaś myknąć jednak do pracy, ale na chwilkę to jeszcze ok, zwłaszcza że przy okazji ciacho kupiłaś. :smile:

Teraz już nic nie musisz, niech Ci jednak ten dzień się ułoży! Miłego dłubania artystycznego, zawsze to jakaś przyjemność i odskocznia...

Też mnie nie kręci Halloween, bo to nie jest moja tradycja... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, coś taki rozmowny? :shock::mrgreen:

Uff, zrobiłam stroik... coś ciężko mi dzisiaj szło, nic mi nie pasowało - przestawiałam wciąż kwiaty i liście. Mam pokłute i podrapane ręce od mahonii i krzyż mnie rozbolał. Ale zrobione, wystawione na balkon.

Zaraz zjem michę flaków i położę się odpocząć. Głowa trochę lżejsza.

tosia_j, to masz dzisiaj sprawę załatwioną. :great: Ja jutro rano pojadę z Bratem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem już w chałupce i nawet kawkę dobrą wypiłam. Spacer z futrzakiem zaliczony, przy okazji ostatnie zakupy na jutrzejszy dzień. Fajnie tak! :smile:

Poprawiłam sobie humor w ten ponury dzień, zajrzałam do lumpka i upolowałam płaszczyk! :great: Co prawda znów czarny, ale z czystej wełny, z firmy , którą znam z tego, że do ich sklepu nie wchodzę, bo raczej nie wydaje prawie całej pensji na płaszcz. ;) A tu 30 zeta i jest mój! :yeah: Na marginesie nie rozumiem sposobu wyceny w tym lumpku, byle sweter z akrylu potrafi cztery dychy kosztować ( kto to kupi?), a tu taka perełka.

Idę robić obiadek, dziś leniwe!

mirunia, Na pewno cudeńko Ci znów wyszło. :105:

tosia_j, my jednak jutro idziemy na cmentarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Ja już wróciłam z cmentarza. Chyba jeszcze 2 listopada, gdy już mniej ludzi będzie wszędzie, odwiedzę grób Znajomego...

Jestem bardzo obolała, jakaś niesprawna. Denerwuje mnie to :(

A ja bardzo lubię każdą okazję, gdy młodzi ludzie mogą się pobawić, pośmiać. Czy to Halloween czy Walentynki, dlaczego nie?

Ja wprawdzie nie chodzę na te imprezy, ale wiem, że jest mnóstwo fajnych, zorganizowanych na wesoło spotkań. Chociaż to nie nasza tradycja, ale dlaczego nie przenieść jej na nasz grunt.? Nie jestem zwolenniczką teorii, dobre, bo polskie... i wyłącznie polskie.

Każdemu według potrzeb i gustów wolno żyć...

kosmostrada, to prawdziwa okazja :yeah: Ja lubię wełniane płaszczyki. Są eleganckie i ciepłe. Zawsze w nich się dobrze wygląda. Czarny można ożywić kolorowymi dodatkami, jak już wspominałaś, i będzie super!!!

mirunia, uwielbiam flaczki. Najbardziej cielęce. Ostatnio, wracając z Łodzi, Syn zaprosił mnie na obiad do restauracji, tam poza sznyclem cielęcym, zjadłam właśnie flaczki, również cielęce...było pyszne!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja poniekąd zgadzam się z Misty - jak ktoś się chce bawić to niech się bawi, co nie znaczy, że ja z zapałem muszę drążyć dynię i latać przebrana za wampirzycę... ;) Zgadzam się też z Dryaganem, komercją leci na odległość.

Inna rzecz, że ja bym chciała, żeby mój pogrzeb był imprezą i żeby mój syn przychodził na pikniki tam gdzie będą rozsypane moje prochy. W końcu zakładamy, że będę w lepszym świecie, c'nie? ;)

Muszę się pochełpić - zrobiłam miszczowskie leniwe, do tego udusiłam śliwki, szczypta cynamonu i no...pychota. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos Halloween - ktoś z Was się tym ekscytuje? Macie wycięte dynie w domu, gotowe przebrania i takie tam? ;)

misty-eyed, Kosmo zadała konkretne pytania, skierowane do nas. Odpowiedziałam w swoim imieniu. Myślę, że też byś odpowiedziała na nie negująco... tak podejrzewam. ;)

A jeśli chodzi o młodych, to wiadomo, że mają mnóstwo pomysłów na wszelkie świętowanie.

Zdecydowanie wolę Walentynki.

Ḍryāgan, :great: nie chciałam być starą ciotką pisząc o tej zadumie i komercji oraz naszej kulturze... dzięki za te słowa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi