Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, a gdzie fotka? :mrgreen:

Żadne selfie nie wyszło, a zdjęcia pamiątkowego z moimi goblinami nie dałam rady zrobić, bo mnie babcie z tabletami stratowały. Ale różnica między makijażem robionym 10 sekund a 20 minut jest widoczna.

Najbardziej zapracowany trener w Polsce południowej nie dotarł na naszą wiekopomną rewię noworoczną, więc jak głupia wyglądałam ładnie przy obcych ludziach. W sumie to nie miałam co robić, zrobiłam zdjęcia dzieciom w czasie przedstawienia, ale nie jestem zadowolona z rezultatów.

Ale były słodziaki, ktoś kto ich nie zna by pomyślał, że grzeczni albo co. Przyznaję, lubię małych chłopczyków, również niegrzecznych i co mi zrobicie.

Potem z żalu zeżarłam ukradkiem ciasta przyniesione na kiermasz, bo i tak miałam brzuch nieciekawy, to mi było wszystko jedno. A koleżanka na to, że ona planuje schudnąć do mojej figury. Ciekawe czy chce spuchnięty brzuch. Ona jest w ogóle dużo wyższa ode mnie, cięższej budowy, nie sądzę, żeby się mogła zmniejszyć.

Ogólnie brzuch szkoda gadać , skórki od paznokci obgryzione i kurcz w stopie z bólem jak przy złamaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, mnie możesz doszkalać, w okolicach matury mówiłam dobrze, teraz tylko śpiewam. Ich bin die fesche Lola!

Z innego wątku, dawna znajoma, co jej ciągle remont nie wychodzi i miałyśmy z nią nie rozmawiać przyszła się wypłakać mojej mamie, potem się śmiały i ogólnie rozmawiałyśmy :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Za śpiocha to pewnie w weekend będę robić, a dziś to skoro świt byłam z piesełem nad morzem. Jako że nie mam teraz najlepszej fazy, uznałam to za całkiem dobry pomysł - tlen, ruch i szum fal.

Codzienna relacja pogodynki :smile: -mrozik ale sympatyczny, co jakiś czas pojedynczy płatek śniegu, słońca nadal brak.

Relacja ze spożycia płynów - nadal mleka w pracy brak :roll: , więc kubas z herbatą, ale pyszną latte dziabnęłam w domu, więc nie cierpię. ;)

A tak to właśnie umówiłam się do kosmetyczki na jutro na rozpieszczenie. O. Trzeba jakoś się wspomagać.

Dziś walczę w pracy z papierzyskami. Nie lubię, czuję się jakby były złośliwe, wredne i chciały mnie pochłonąć. :pirate:

Miłego dnia pracusie i luzaki też!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry:)

Beznadziejna pogoda... Wczoraj lalo...a wieczorem mroz...wiec lodowisko...teraz tez na plusie wiec na wieczorny spacer zakladam lyzwy.

Mialam pochodzic za spodniami...ale mi sie odechcialo:) no ale zrobilam co mialam i zaliczylam poczte...i ksiazka dla przyjaciolki wyslana:) mam nadzieje ze sie ucieszy:)

kosmostrada, oj trzeba trzeba sie rozpieszczac :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi