Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór wszystkim!

Oficjalny dzień zakończony, po pracy, po rehabilitacji, teraz siedzę z maseczką na twarzy (z efektem liftingu :shock: ) i zastanawiam się, co założyc na wieczór.

platek rozy, Plateczku, pytałaś rano jak się czuję, dziś lepiej, wypociłam się po aspirynie w nocy i wstałam mniej licha, choc niewyspana. A ty jak się dziś czujesz, jak wieczór?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, no jakoś dziś nie jest najgorzej z samopoczuciem, może dlatego, że jutro piątek - mam masę roboty domowej, ale nie idę do pracy, więc spokojny dzionek w moim tempie. Mam nadzieję, że korzystasz z wolnej chaty i się luzujesz?

No, jestem zrobiona- perfuma mnie otacza, bransolkami obwieszonam, skórkowe spodnie na tyłku. Nic tak nie dodaje pewności siebie jak skórzane wdzianko i obłok perfum. Schowana jestem za przebraniem :mrgreen: ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu afera, bo powiedziałam, że będę się kiedyś musiała wyprowadzić, chociaż nie do końca jeszcze mnie na to stać. Bo dzisiaj wolno rozmawiać tylko o problemach mieszkaniowych obcych ludzi, bo ja dzisiaj problemu mam nie mieć, bo płacz i ból pleców.

Znalazłam pół piwa co z marynaty zostało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka doskonale Cię rozumiem... Szantaż emocjonalny i wzbudzanie poczucia winy powstrzymywało mnie przed tym krokiem przez 13lat małżeństwa. Poczytałam trochę na temat takich relacji, pomieliłam na terapii i teraz widzę ile straciłam przez te lata :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To że mi się nie udało wyjść za mąż i urządzić własnego mieszkania to nie znaczy, że mam mieszkać z rodzicami aż się doczekam kolejnego księcia z bajki. W praktyce wygląda to tak, że jak mówię, że do końca życia będę z nimi mieszkać, to jest "a weź, nie gadaj głupot", a jak mówię, że się muszę wyprowadzić, to jest "a weź, nie gadaj głupot". Więc nie wiem już jak mam rozmawiać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie:) wpadlam sie z Wami przywitac ale tutaj pusto:(

u mnie bez wiekszych zmian .. jestem wykonczona... drapalam sie po udach i mam wybroczyny... zaczelam czytac o tym w necie bo juz ktorys raz tak mam i sie przerazilam bo nawet rak moze byc... mam nadzieje ze to tylko slabe naczynka... chyba rak krwi wyszedl by w ciazy czy przy padaczce... nie rozumiem tego ale te wybroczyny pojawiaja sie juz od pary lat... musze przestac sie nakrecac:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przygotowałam półprodukty na kolejne obiady, żeby coś było, jak będę w szkole.

Myślałam, że dzisiaj poodpoczywam, zbiorę siły, pogram w grę, ale siedzę i wałkuję testy z farmakologii na niedzielę, bo w sobotę jadę do chrześniaka. I słucham nielegalnie przedpremierowo płyt, które chcę zrecenzować :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze zerkam, ale pewnie się zabiorę za chwilę, bo internet wolno chodzi i gry nie mogę zaktualizować.

zaczarowanaaa, noc jest po to, żeby była cichość i spokojność.

Na dobranoc taka racjonalizacja: wpatrując się w zdjęcie kolegi przypomniałam sobie o jednym fakcie... on mnie tylko raz widział bez faceta, to skąd ma wiedzieć, jaka u mnie jest sytuacja, to może dlatego nie zagaduje, a nie dlatego, że jestem dla niego za stara i za gruba :great:

A teraz jedyne czego chcę to piórkowych rzęs i byle do wiosny.

ft_30bba16985d4efa6e8dc2405b1a9d02a.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

To chyba mój najwcześniejszy wpis... Wstałam z młodym i już raczej małe szanse na ponowne zakopanie się w kołderce. Czekam więc na światło, żeby zabrac się do roboty i pucowac chałupę. Nie zapowiada się dziś słoneczny dzień ( taka złośliwośc, bo przecież mam dziś wolne ;) ).

Jestem więc po porannej kawce i dymku, snuję się w szlafroku i medytuję nad planem dnia.

Miłego dnia wszystkim!!!

-- 23 sty 2015, 09:14 --

Zalatana23, Cześc kochana! Będziesz dziś miała fajną imprezę, zobaczysz.

Zazdroszczę fajnej i owocnej terapii, tak fajnej, że martwisz się, że to ostatni dzień. Ciesz się kochana , że tak ci się pięknie trafiło. A ciąg dalszy zrobisz sobie na indywidualnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie ja juz siostrzenice wyszykowalam do zlobka, byla pani na zastrzyk do corci, pomalo

wana buzka, posprzat :D ane pozmywane dziecko wykapane nakarmione i moge odpoczac... zaczne wiec malowac pazurki:)

cyklopka, piekne rzesy ahhhh chcialabym miec takie... mialam pare razy robione sztuczne metoda 1:1 ale draznia mnie, zaraz zaczynam skubac i w ogole... na swoje narzekac nie moge wiec poki co bez sztucznosci...

Zalatana23, tak przegonilam mysli i zasnelam tak twardo ze pogubilam poduszki haha:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam na długim spacerze z psem nad morzem, wylatał się z jakąś bokserką, a ja się dotleniłam. Niestety tak ja się zapowiadało o świcie, tak jest - buro, szaro, nieprzyjemnie. No cóż, nie mam poweru, a za ogarnianie trzeba się wziąc.

zaczarowanaaa, Tobie widzę dziś energii nie brakuje i humor dopisuje od rana! :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi