Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzice, którzy jak myślałem są ze mną w chorobie Chad, tak dzisiaj kątem ucha przez zasłyszaną rozmowę dowedziałem się, że tak nie jest i tylko udają przede mną.. Znowu jestem sam w tej chorobie :(

"Przeszłość to ziejąca otchłań, próbujesz od niej uciec, ale im dłużej uciekasz, tym głębsza, straszniejsza rośnie za tobą. Jej krawędzie ocierają twoje pięty. Ale musisz odwrócić się i stawić jej czoła"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim zawadzam. Że ja się w ogóle ośmielam do nich pisać i się odzywać. No, ja nie wiem...

Jeżeli myślisz, że gorzej być nie może...stawiasz tylko wyzwanie losowi.

''Prawda jest taka, że lotniska widziały więcej szczerych pocałunków, niż ołtarze kościołów. A ściany szpitali słyszały więcej szczerych modlitw, niż ściany kościołów''.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ordynator wzial mnie na dywanik i uslyszalam ze:

- nie ma jeszcze diagnozy ale schizofrenia 'chyba' odpada

- leczenie potrwa dlugo albo i dluzej

- w tym roku nie wroce na studia

- nie moze zwolnic tej suki

tak troche nie chce juz zyc :great:

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tu nowa, podczytuję Was trochę i zazdroszczę, że tak sobie pomagacie...

Jestem tak wykończona, boję się sesji, leki jeszcze nie działają...jestem na 3.roku, a boję się, że wszystko zawalę-wszystko wszystko wszystko i nie skończę tych studiów.

Fluoksetyna

Alprox 1 mg

Pernazyna

Hydroksyzyna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

T odwołała wizytę jest chora, brat w szpitalu czeka na operację, nie mam siły uczyć się na zaliczenia...

Nie pytaj o pustkę, nie pytaj o strach gdzieś w nas ukryty-widzisz, od tych pytań jest nasz psychoanalityk.

Setaloft + Convival + Hydroksyzynka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ewelka91, idę za chwilę do szpitala, nie wiem kiedy się tego nauczę. Mam 3 zaliczenia z ćwiczeń w tym tygodniu jeszcze, jedno z wykładów i zerówkę...

Nie pytaj o pustkę, nie pytaj o strach gdzieś w nas ukryty-widzisz, od tych pytań jest nasz psychoanalityk.

Setaloft + Convival + Hydroksyzynka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ząb mnie boli i wygląda na to, że będzie leczenie kanałowe, a miesiąc temu byłam u dentysty i tej dziury nie było :why: tzn może była ale w środku pod plombą, bo nie ma opcji, żeby on nie zauważył. jutro idę na prześwietlenie a w czwartek na wyrok.

vel veganka

spotkam się we Wrocławiu, kto chętny proszę o pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ochotę coś rozwalić. Albo komuś przywalić. Każdy się krzywo gapi, każdy kłamie, każdy ci tyłek za plecami obrobi. Nikomu nie ufaj, nawet rodzinie.

Zaraz walnę się do łóżka i będę płakać. Znowu. Co tam, że na jutro Ci nie umiem. Walić to.

Jeżeli myślisz, że gorzej być nie może...stawiasz tylko wyzwanie losowi.

''Prawda jest taka, że lotniska widziały więcej szczerych pocałunków, niż ołtarze kościołów. A ściany szpitali słyszały więcej szczerych modlitw, niż ściany kościołów''.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

veganka też miałam leczenie kanałowe, najgorsze jak dla mnie to siedzenie z otwartą gębą przez godzinę (a miałam 3 wizyty pod rząd - wyczyszczenie kanałów, wypełnienie kanałów, plomba... )

Synsa - czasem są ważniejsze sprawy niż nauka...tak sobie tłumaczę (bo jutro mam usnty)

Indifference1, a ja poszłam na dwór, dziś byłam 3 x i dziękuję, u mnie strasznie yebie śnieg i marznący deszcz, prawie się wyrąbałam...dlatego wolę dom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

veganka też miałam leczenie kanałowe, najgorsze jak dla mnie to siedzenie z otwartą gębą przez godzinę (a miałam 3 wizyty pod rząd - wyczyszczenie kanałów, wypełnienie kanałów, plomba...

nie strasz :/ też miałam kanałowe kilka razy, ale od paru lat na prawdę dbam o zęby i zakładałam, że nigdy więcej kanałowego nie będę miała. jak widać nie wszystko od nas zależy :/

w tej chwili jest mi obojętne co z tym zębem zrobią, chętnie bym go sobie wydłubała widelcem, tak boli :(

no ale nie odżałuję, że byłam u dentysty miesiąc temu a mimo to mam dziurę :evil:

vel veganka

spotkam się we Wrocławiu, kto chętny proszę o pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi