Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

W moim wieku wszyscy są już żonaci.

Ostatnio zakończyłam "znajomość" z żonatym mężczyzną i czuję się teraz jak dno.

Wszyscy wartościowi mężczyźni są już zajęci.

Spójrzcie prawdzie w oczy.

To jest przecież logiczne.

Myślę teraz jak przerwać mój smutek i cierpienie po prostu.

W moim wieku to już niektórzy na emeryturze są( mundurowi) a ja nawet w poważnym związku nie byłem, ale to w 99,99% moja wina. Jestem tak mało wartościowy że nawet z domu mi się nie chce ruszać, a to że wartościowy mężczyźni powyżej 30-tki są zajęci to zwykle prawda choć bywają wyjątki pewnie ale ja nim nie jestem raczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiem wszystkim co mnie cytowali, tutaj nie chodzi np. konkretnie o ludzi z pracy, źle się z nimi czujesz, to poznawaj ludzi w innym miejscu. Ja podałem tylko przykład, jak można kogoś poznać, każdy ma inne "nerwice", "inny punkt widzenia", z nieśmiałości też się biorą niektóre zaburzenia. Nie rzucę złotej recepty na problemy dla każdego :smile:

Gadki mnie też wkurzały, ale coś jednak zrobiłem na początku, żeby zbliżyć się do tych gadek. :blabla:

Jeżeli się nie krępujecie na spotkaniu dla no co najmniej 2ch osób to dlaczego nie spróbujecie się zaprzyjaźnić z ludźmi z forum na początek, jeżeli dokucza wam samotność?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27
w tym wieku jeszcze dużo dziewczyn jest niezamężna, chyba że mieszkasz na zapadłej wsi ale nawet tam to się zmienia. A faceci w tym wieku to w większości są stanu wolnego wg danych GUS.

carlosbueno, daruj sobie te wypowiedzi o mundurowych.
do islamu doszli jeszcze mundurowi, normalnie cenzura się tu robi. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Poznań to jest jakieś dupowate miasto. W Wawie chyba jest lepiej.
Coś mi się nie chce wierzyć że większość Poznaniaków w wieku 27 lat jest żonata, chyba że liczysz wszystkich w tzw poważnych związkach. Z tego co pamiętam Poznań to fajne miasto no ale spędziłem tam 1 weekend w życiu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem brzydka i gruba więc to ja nie spełniam jakichkolwiek wymagań u innych osób...i nie umiem się ogarnąć na tyle by siebie zmienić.

Czemu uważasz,że jesteś brzydka? Mogę zapytać ile ważysz? Wagę można zrzucić ;) Zmiana diety to już krok. A że brzydka.... idź do fryzjera, maluj się,ubierz się ładnie. Dla samej siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem brzydka i gruba więc to ja nie spełniam jakichkolwiek wymagań u innych osób...i nie umiem się ogarnąć na tyle by siebie zmienić.
Atrakcyjność to też nastawienie do świata i innych. ;) Pociągające nastawienie + bycie zadbaną powinno wystarczyć na początek. Wagę można zrzucić z czasem. Przecież nie szukasz od razu męża, tylko kogoś do pogadania, do luźnej znajomości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę bardziej przytulenie od seksu, już się naruchałem, przytulenie czasem zawiera w sobie większą głębię niż czysty seks dla przyjemności, więc takie szczere przytulenie, realne i nie dla samego przytulenia ale poparte jakąś więzią i chęcią jej wyrażenia czasem jest 100 razy lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę bardziej przytulenie od seksu, już się naruchałem, przytulenie czasem zawiera w sobie większą głębię niż czysty seks dla przyjemności, więc takie szczere przytulenie, realne i nie dla samego przytulenia ale poparte jakąś więzią i chęcią jej wyrażenia czasem jest 100 razy lepsze.
Trafiłeś w sedno dokładnie,a czasami chcieć to móc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eteryczna, Gdybym miał się spotkać z kobietą i skonsumować to spotkanie na bzyknięciu się albo porozmawianiu i wzajemnym przytuleniu to wolę przytulenie. Chociaż nie pogardziłbym po wszystkim szybkim seksem. Ale czułbym niedosyt kiedy chciałbym się wygadać a byłby to tylko czysty seks i nic więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi