Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Pare dni mnie nie było bo nie mam siły nawet nic pisac

Ktoś tutaj pytał o brata czy ma nadcisnienie otóz nie wtedy mu tak z ciekawosci mierzyłam ale on nie chce sobie juz dac mierzyc troche sie martwie...

Musze w koncu zapisac sie do psychiatry ale u mnie w miescinie juz bo do KRK nie bede dojezdzala tak bo moze tutaj załapie sie o jakiego psychologa. Nie biore juz paroksetyny 3 miesiace jest roznie ale chyba nerwica probuje wrocic zacyzna bolec brzuch jakies gniecenia po srodku juz sobie probuje wmowic ze cos nie tak puls nie raz szaleje co prawda do 90 dojdzie ale ja to czuje jet glupie pije melise jakis syrop neospasmina wiem powinnam pojsc ale ja leków nie chce brac bo moze w niedlugim czasie sie bede starała o dzidzie.

Za duzo spraw ostatnio naszło strata malenstwa mąz ciagnie l4 dopoki nei znajdzie czegos lepszego jest ciezko cholernie a tutaj kredyt na głowie normalnie jak sie nie załamac :(

W domu tez nie wesolo tata powinien isc sie leczyc (pije) mama juz pisala pisma do sadu ma nadzor ale on nie idzie ma to gdzies kiedys sie leczyl tera zolewa stacza sie a ja teog nei chce :( chce zeby poszedl sie leczyc a oni maja to gdzies nie dzialaja ale moze wkoncu go wezma siła? boje si etego strasznie normalnie płakac sie chce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, secretladykkk, nie pracuje sama, pracuje po 9godz praktycznie ale poza praca do ktorej dojazd zajmuje tez troche czasu sa jeszcze kursy, zaku py codzienne i wracam do pustego mieszkania :-( I tak mija caly dzien niestety:-( nic nie moge z tym zrobic bo z czegos zyc trzeba niestety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pojechałam dziś do pracodawcy.Jutro wszystko załatwię hurtem.Dzięki temu zyskałam dwa dni wolnego.Dopiero co się ubrałam.Teraz psiakom jeść i przyszykować się na week w szkole.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mierzyłam puls i mam 70 a czuje na klatce ze ciezko sie oddycha :why: ja to zniwelowac..

A jeszcze dzownilam do jednej rodzinki zaoferowalam sie do opieki( moj zaowd poki wykonuje) od poniedzialku na tydzien ze przyjde tzn jutro rozmowa i jak ja dam rade z dzieckiem co prawda prawie 2 latka ale maskara plakac sie chce

-- 22 lis 2012, 17:11 --

Ja mierzyłam puls i mam 70 a czuje na klatce ze ciezko sie oddycha :why: ja to zniwelowac..

A jeszcze dzownilam do jednej rodzinki zaoferowalam sie do opieki( moj zaowd poki wykonuje) od poniedzialku na tydzien ze przyjde tzn jutro rozmowa i jak ja dam rade z dzieckiem co prawda prawie 2 latka ale maskara plakac sie chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój wczorajszy dzień:

03.00-12.00 spanie

12.00-02.00 komp

Mój dzisiejszy dzień:

02:30-13.00 spanie

13.00-do teraz komp

Jak widać, mam życie pełne niezapomnianych wrażeń, które obfituje w wiele emocji i wyzwań :mhm::smile::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

perla86, ja mam takie cos jak sie zdenerwuje i z reguly jest to od serca na tle nerwowym. biore wtedy propramolol. ale u ciebie moze to byc co innego. ale zbadalabym serce na wszelki wypadek

-- 22 lis 2012, 18:15 --

perla86, ja mam takie cos jak sie zdenerwuje i z reguly jest to od serca na tle nerwowym. biore wtedy propramolol. ale u ciebie moze to byc co innego. ale zbadalabym serce na wszelki wypadek

-- 22 lis 2012, 18:15 --

-- 22 lis 2012, 18:16 --

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi