Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.06.2025 o 19:53, Dalja napisał(a):

Ciemno już zgasly... Peja fajnie nie wiedziałam że mamy Peje:d

Światła to gasną, jak idę w nocy ulicą.

4:30 wpierdziel, później opatrywanie ran, wybrałem zawartość ze sławojki, później do sklepu po tytoń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Purpurowy napisał(a):

Światła to gasną, jak idę w nocy ulicą.

4:30 wpierdziel, później opatrywanie ran, wybrałem zawartość ze sławojki, później do sklepu po tytoń.

No co Ty!;o ostatnio brata takiego kogoś tak zabili w Pradze, był nawet szukany on na fb wizurek i wgl.... lepiej mieć coś pod ręką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, Dalja napisał(a):

No co Ty!;o ostatnio brata takiego kogoś tak zabili w Pradze, był nawet szukany on na fb wizurek i wgl.... lepiej mieć coś pod ręką

Ja tam nic nie potrzebuję mieć pod ręką. Wpierdziel to dla mnie żadna nowość, a może jak na to, ktoś w końcu skróci moje cierpienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Maat napisał(a):

@Purpurowy," psychociulek",a znam jednego gościa,co mówi lekarz"od czajników "(czyli od głów).

Jeszcze mówię "głowolog". A na tego mówię "psychociulek" bo mam wrażenie że nie bardzo ogarnia temat. Na oko jest młodszy ode mnie. Gość dopiero robi specjalizację. Typkowi ze schizofrenią paranoidalną przepisuje antydepresanty. A chodzę do niego tylko dlatego, że potrzebowałem na szybko skierowanie na detoks, a do niego można dostać się z dnia na dzień. A później jakoś po prostu nie chciało mi się iść do kogoś innego.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Purpurowy napisał(a):

Jeszcze mówię "głowolog". A na tego mówię "psychociulek" bo mam wrażenie że nie bardzo ogarnia temat. Na oko jest młodszy ode mnie. Gość dopiero robi specjalizację. Typkowi ze schizofrenią paranoidalną przepisuje antydepresanty.

Hmmm... się chłopak dopiero uczy!😣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Maat napisał(a):

Hmmm... się chłopak dopiero uczy!😣

Na ludziach. Ale ciul tam, poświęcę się w imię nauki. Lepiej niech się uczy na takich jak ja, czyli osobnikach którym i tak bardziej nie zaszkodzi, niż ma się uczyć na pełnowartościowych ludziach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Purpurowy napisał(a):

Na ludziach. Ale ciul tam, poświęcę się w imię nauki. Lepiej niech się uczy na takich jak ja, czyli osobnikach którym i tak bardziej nie zaszkodzi, niż ma się uczyć na pełnowartościowych ludziach.

Brzmi to niepokojąco.

Ale przypomniałeś mi, że nieraz czułam się jak królik doświadczalny,bo np.jedne leki miałam źle dobrane,bo mnie usypiały,inne znowu za bardzo pobudzały i tak po cichu miałam żal do lekarza.

No i- jakby to powiedzieć - w końcu utrafił! 🙂

To ostatnie zdanie żartobliwe jest.

Lekarz,u którego się leczę, dużo mi pomógł,mi.in.uświadomił mi kilka lat temu, że mam problem alkoholowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi