Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

nazywam się niewarto, Haniu cudnie :great:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czerwona-malina, pieniążkiu zawsze cieszą :105: A co z rentą? Masz już decyzję?

Cieszę się że zaoszczędziłam sobie kawę i jeszcze mam do popicia parę łyków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamil_88, ciekawy ewenement we współczesnym świecie, takie ekstatyczne wybryki. Co oni tam się chrzczą Duchem Świętym czy co, bo nie rozumiem. Jeśli to w nurcie chrześcijańskim to ciekawy odłam w porównaniu do tego co mamy u nas. Trochę takie uwodzenie tłumów mi się kojarzy z hipnozą.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamil_88, ciekawy ewenement we współczesnym świecie, takie ekstatyczne wybryki. Co oni tam się chrzczą Duchem Świętym czy co, bo nie rozumiem. Jeśli to w nurcie chrześcijańskim to ciekawy odłam w porównaniu do tego co mamy u nas. Trochę takie uwodzenie tłumów mi się kojarzy z hipnozą.

monk.2000, ja też tego nie ogarniam :smile: nie próbowałem nawet, raczej po prostu patrzę na to z przymrużeniem oka.

Deader wrzucił podobną bekę, to pomyślałem, że dodam jeszcze to.

Z drugiej strony są też takie humorystyczne filmiki jak harlem shake feretrona (np.

). Nie dodaję taga video, nie chciałbym urazić czyichś uczuć, więc klikać na własną odpowiedzialność. Również patrzeć z przymrużeniem oka.

Co sprawiło radość?

Słońce ładujące się przez okno i świadomość, że jutro już piątek, weekend.

w zagubionej przestrzeni trwam,

cały świat płynie obok gdzieś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spóźniłem się do roboty wkurwiając całą ekipę, ale odkupiłem grzech przypomniawszy sobie że mam imieniny więc po firmie przeleciała bombonierka i wszystkim się banany na ryjach pojawiły. Uff ;)

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tak się szczęśliwie złożyło, że akurat dziś urządzenie do odbijania kart zastrajkowało :mrgreen: . Ufff...

Haha u mnie szefu by siedział z notatniczkiem i zapisywał o której kto przyszedł i wyszedł w takiej sytuacji :D

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi