Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, Maat napisał(a):

Zagięła na ciebie parol?🙂

Cóż to znaczy? Ładne sformułowanie. 

Nie wiem czy trafię, mam kilka kandydatek na oku. Tylko ja wybieram dziewczyny dedukcyjnie, tak jakbym rozwiązywał zadanie matematyczne. Więc znając życie nie będę umiał na żadną się zdecydować, bo za dużo niewiadomych, żeby to obliczyć. Chyba że jakaś tak mi na psychikę siądzie, że nie będę mógł myśleć o żadnej innej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sąsiad, który udaje, że mnie nie zna i jego dziewczyna. Mówiłam mu kilka razy Cześć, a ten nic. Był za granicą, wrócił i cwaniakuje. Puszcza głośno szajską muzykę na całą ulicę. WIeczorami ma tam jakieś spędy na tarasie i ci ludzie są strasznie głośni. Czasem mi się zdarzało w nocy budzić i dalej słyszeć tę muzykę. Masakra. Myśli, że jest jakiś wybitny i łaaaał. Dla mnie to to tępy pozer. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Cóż to znaczy? Ładne sformułowanie.

Istnieje zwrot " zagiąć na kogoś parol", czyli mieć wobec kogoś konkretne zamiary,a raczej uwziąć się na kogoś.

Co tam dedukcja.

Jak się zakochasz to matematyka nie pomoże.🙂

Mnie generalnie wkurzają ludzie swoim zachowaniem.

Ale staram się już tak nie nakręcać.

A nawet czasami zdarzy mi się refleksja, że innych pewnie wkurzam ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Maat napisał(a):

Wkurza mnie ciągłe odchrząkiwanie flegmy ( od wielu lat tak mam).

Dziś idę z wynikami tomografu do laryngologa, ciekawe, cóż on mi powie.

Jezu ja miałam flegme całe lata, i też katar. Samo przeszło. Ale wiele lat mialam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie mój pokój, gdzie wszędzie są rzeczy takie jak kosmetyki, zeszyty i jakieś pierdoły. Musze umyć kurze, pewnie zrobię to w całym domu. Ogolnie dom jest czysty. Jeszcze powinnam ogarnąć moją garderobę. A potem zupka pomidorowa, kocham ją ❤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

No bo to się nie pyta tylko od razu pokazuje.

Zawsze możesz powiedzieć np. „ojej, źle wygląda, byłeś z tym u lekarza?”… albo niewinnie skwitować, że „moja pusia jest troszkę chora, ale to chyba nie jest problemem?” (i wysyłasz zdjęcie najobrzydliwszej, najbardziej zagrzybiałej waginy, jaką znajdziesz w internecie). Albo po prostu odesłać innego penisa i powiedzieć „a to mój”.

Lub po prostu odpisać że jakiś krzywy czy cos 

10 minut temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

No bo to się nie pyta tylko od razu pokazuje.

Zawsze możesz powiedzieć np. „ojej, źle wygląda, byłeś z tym u lekarza?”… albo niewinnie skwitować, że „moja pusia jest troszkę chora, ale to chyba nie jest problemem?” (i wysyłasz zdjęcie najobrzydliwszej, najbardziej zagrzybiałej waginy, jaką znajdziesz w internecie). Albo po prostu odesłać innego penisa i powiedzieć „a to mój”.

Lub po prostu odpisać że jakiś krzywy czy cos 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Verinia napisał(a):

Wkurza mnie pewny osobnik, który po dwudniowej rozmowy pyta dziś, czy chcę zobaczyć jego fujarę.

Żenada. 

Gdzie ci mężczyźni? No kirwa gdzie?

Ahahahahah haha hahaja

Szybko poszło  xd

No niektóre dziewczyny ponoć lubią oglądać fujary i się jaraja nimi, może liczył, że to akurat Ty? 

Wpisz sobie w profil że nie uznajesz fwb czy tam ons. 

Edytowane przez Mic43

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Mic43 napisał(a):

Ahahahahah haha hahaja

Szybko poszło  xd

No niektóre dziewczyny ponoć lubią oglądać fujary i się jaraja nimi, może liczył, że to akurat Ty? 

Wpisz sobie w profil że nie uznajesz fwb czy tam ons. 

Znów jesteś zaskoczony, jak na apkach co drugi wysyła pałę albo prosi o nudesy, albo masz snapa??? Co to za bańka gdzie ty żyjesz? :D

Nie pamiętam, pisałam że bez szału. Wtedy zwykle dostawalam bloka albo zrobiło się niezręcznie jak np. normalnie się pisało fajnie, to po jakimś już suchym pisaniu sama się zegnalam 

Nie pamiętam, pisałam że bez szału. Wtedy zwykle dostawalam bloka albo zrobiło się niezręcznie jak np. normalnie się pisało fajnie, to po jakimś już suchym pisaniu sama się zegnalam 

44 minuty temu, Jurecki napisał(a):

Jak sie całować z dziewczyną kutra pali papierosy  a chłopak nie pali

To można też odwrócić. Niektórzy palą a nie mają aż takiego smrodu w gębie, niektórzy palą jakieś kręcone fajki śmierdzące, do tego zbyt często, no to nawet stać obok takiej osoby nie jest fajnie. A jak ktoś pali normalne ilości i zwykłej jakości papierosy, to się nie utrzymuje w buzi ten smak. Do tego kto się całuje więcej niż przy seksie? Chyba tylko przez pierwszy miesiąc związku, najczęściej w wieku nastoletnim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Znów jesteś zaskoczony, jak na apkach co drugi wysyła pałę albo prosi o nudesy, albo masz snapa??? Co to za bańka gdzie ty żyjesz? :D

W normalnym świecie, współczuję ci tej twojej bańki w takim razie. /cenzura/owo musi ci być. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi