Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

To że sypię się fizycznie. Mam sporą niedowagę, poważne problemy z kręgosłupem, które wymagają rehabilitacji, problemy z objawami somatycznymi. Lekarz podejrzewa grzybicę ogólnoustrojową :roll: Do tego miałem ostatnio słabe czucie w nogach połączone z bólem kręgosłupa, to już zaczyna wkur.wiać. Psychoterapia też średnio pomaga, bo gdy są widoczne efekty, to zaraz wracam do wyjściowego stanu. Albo zrobię coś ze sobą, albo się to kiepsko skończy :?

Muszę dać sobie spokój z internetem na jakiś czas, bo się uzależniam i olewam te sprawy. Albo wezmę odpowiedzialność za swoje zdrowie, albo będę wąchał kwiatki od spodu w końcu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Kible w pociągach, które wyglądają, jakby ktoś je obsikał, obsrał i obrzygał, a potem jeszcze wrzucił do klozetu tony woskowiny z uszu i wyżywał się śrubokrętem oraz nożem na sedesie i muszli klozetowej. :evil:zygi.gif I że nie ma w tych kiblach wody.

Chociaż zdarzają się takie, które spełniają standardy higieny i są naprawdę ładne i zadbane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie ignorancja oraz myślenie ludzi na temat depresji. Ciągle tylko słyszę: "Masz depresję? Taka młoda dziewczyna, to chyba z nudów tylko./ Nie lepiej spotkać się ze znajomymi, pobiegać, jakieś ziółka zamiast tych leków?/ Za dużo masz w d...., i wymyślasz jakieś zaburzenia i depresje. Pójdziesz do roboty to ci wszystko przejdzie. Ty masz robić karierę teraz, a nie udawać chorego. Idź do spowiedzi to ci przejdzie depresja" itd. Szkoda słów...;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że mnie tu wszyscy jak intruza traktują :(

Makabra, jam też samotny ...

Nie wszyscy, może tak tylko ci się wydaje, nie można wnioskować na podstawie wypowiedzi kilku osób, poczekaj na większość, wtedy będziesz miał jaśniejszy tego obraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi