Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

bei, od tego to są rodzice, chyba. Podstawówka to nic, gorzej jest jak przechodzi się obok gimnazjum...

Ano tak, rodzice rodzicami, a życie życiem.

Bedę się bała przejść obok gimnazjum ;) , powinni ustawiać wcześniej znaki ostrzegawcze: "Uwaga gimnazjum. W celu uniknięcia zgorszenia prosimy wybrać inną trasę." :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Minęło już 39 dni od ostatniego okresu, a nowego nadal nie ma. Nie ma to jak marnować podpaski (bo przecież to cholerstwo może przyjść o każdej porze dnia i nocy, gdziekolwiek będę). :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minęło już 39 dni od ostatniego okresu, a nowego nadal nie ma. Nie ma to jak marnować podpaski (bo przecież to cholerstwo może przyjść o każdej porze dnia i nocy, gdziekolwiek będę). :x

chyba coś za długi cykl. Do lekarza przejdz się

Wkurza mnie.

hmmm w zasadzie nic dzisiaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Ellwe, khaleesi, już o tym pisałam milion pięćset sto dziewięćset razy od zeszłego tygodnia - pójdę tylko i wyłącznie do endokrynologa-ginekologa, i nie na razie, ze względu na inne problemy (właśnie dlatego nie ma to być zwykły ginekolog).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, jak chcesz. To tylko i wylacznie Twoja sprawa. Wez tylko pod uwage, ze im szybciej tym lepiej i nikt tutaj tobie nie pisze niczego zlosliwie:)

-- 13 mar 2014, 02:04 --

Aurora92, jak chcesz. To tylko i wylacznie Twoja sprawa. Wez tylko pod uwage, ze im szybciej tym lepiej i nikt tutaj tobie nie pisze niczego zlosliwie:)

-- 13 mar 2014, 02:06 --

khaleesi, zlosniku tu:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że jak ostatni idiota zalałem wczoraj telefon ( zastepczy zreszta bo z pierwszym zrobiłem dokładnie to samo) i nie mam numeru do nowego pracodawcy, i niewiem o ktorej , kiedy gdzie mam sie stawić do pracy....no debil zwykły ze mnie. Także wkurza mnie moja głupota lub szatańskie zbiegi okolicznośći:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Uczniowie technikum, którzy usiedli obok mnie w pociągu. Gadali całą drogę o paleniu trawki, wciąganiu kresek, wyrywaniu "foczek" i innych pustych bzdetach, którymi zajmuje się dzisiejsza młodzież. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi