Skocz do zawartości
Nerwica.com

Myśli samobójcze

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

OK, to będzie naprawdę wisielczy humor, ale - "przebijam"! Podczas któregoś z powrotów z Przystanku Woodstock los popchnął na nasze tory desperata. To że załapaliśmy 3 godziny opóźnienia to pikuś, najgorszy był fakt że te 3 godziny spędziliśmy w woodstockowym pociągu, a kto takim kiedyś jechał, to wie jaka to tortura :P

Oj tam, taki wisielczy jest właśnie najlepszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze tak w kwestii "odchodzenia tak żeby nie przeszkadzać innym" to Japończycy są w tym mistrzami. Polecam intrygujący dokument:

[videoyoutube=4FDSdg09df8][/videoyoutube]

-- 26 mar 2014, 17:58 --

Oj tam, taki wisielczy jest właśnie najlepszy :D

Na pewno w tym temacie, badabum-tss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, hmm, teges... Jak dla mnie samobój po pijaku to nie samobój, tylko, bo ja wiem, wypadek przy życiu..? Mój kumpel się wykończył pociągiem, ponoć na trzeźwo, to dopiero musiał być hardkor, leżeć z łbem na torach i słyszeć "stuku-stuk" odmierzające sekundy do końca...

Btw tak z ciekawości wstukałem w guglu "samobójstwo na strzelnicy" - i "niestety", panowie, ktoś już "been there done that", nawet nie jeden.

wypadek przy życiu,zanotuje sobie ^_-.

Co do lasu,słyszałem o tym,zapewne "przyjemna" miejscówka....Ale cóż,Japonia - to mówi wszystko D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do lasu,słyszałem o tym,zapewne "przyjemna" miejscówka....Ale cóż,Japonia - to mówi wszystko D:

Ja bym sobie połaził po tym lasku, ciekawe jakie fanty można trafić :D

"Masz jakieś hobby?"

"Tak, lubię przechadzać się po lesie samobójców i zbierać pamiątki od każdego kogo znajdę"

:twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym sobie połaził po tym lasku, ciekawe jakie fanty można trafić :D

"Masz jakieś hobby?"

"Tak, lubię przechadzać się po lesie samobójców i zbierać pamiątki od każdego kogo znajdę"

:twisted:

E tam,sznurki lepiej zbierać ^_-.

choć portfele,może jakaś ka$a,a zmarli,kto ómar ten nie żyje.

najlepszy to ten motyw

Zapobieganie samobójstwom ma też wymiar praktyczny. Trzy miejscowości znajdujące się w pobliżu: Kamikuishiki, Narusawa i Ashiwada zgodnie z prawem japońskim muszą skremować niezidentyfikowane zwłoki na własny koszt, co jest poważnym obciążeniem dla budżetów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam myśli samobójcze w związku z PTSD, ale tak tylko trochę. Jeśli mi się pogorszy i naprawdę będę chciała to zrobić, pójdę prosto do psychiatry. Brzmi rozsądnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie róbcie z tego miejsca klubu dla samobójców, co? Wyjaśnijmy sobie raz na zawsze, to nie jest w porządku, że mamy takie myśli i powinniśmy coś z tym zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie róbcie z tego miejsca klubu dla samobójców, co? Wyjaśnijmy sobie raz na zawsze, to nie jest w porządku, że mamy takie myśli i powinniśmy coś z tym zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się nie zabije. Nigdy nie próbowałem i nie zamierzam, ale myśli samobójcze się pojawiają. Im bardziej cierpię psychicznie tym więcej. Lubię je, bo dają ukojenie - świadomość tego, że można skończyć z bólem, pokonać go. To jest kontrola i moc, która mi pomaga. A jeśli chodzi o treść takich fantazji to jest to upadek z wysokości i topienie się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się nie zabije. Nigdy nie próbowałem i nie zamierzam, ale myśli samobójcze się pojawiają. Im bardziej cierpię psychicznie tym więcej. Lubię je, bo dają ukojenie - świadomość tego, że można skończyć z bólem, pokonać go. To jest kontrola i moc, która mi pomaga. A jeśli chodzi o treść takich fantazji to jest to upadek z wysokości i topienie się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi