Skocz do zawartości
Nerwica.com

Filmy i seriale

Magnolia

Rekomendowane odpowiedzi

Myślałem że ciężko o dziwniejszy gust filmowy, niż mój (moje ulubione filmy to „Srpski film” i pierwsza część „Ludzkiej stonogi”, to chyba wiele mówi).

Ten film o pierdzącym trupie brzmi ciekawie, choć jedyny film oparty na trupach, jaki próbowałem obejrzeć („Nekromantik”) znudził mnie tak, że mimo dwóch podejść nie dałem rady. No trupy, bzykanie trupów, spoko, ale co z tego, gdzie jakaś akcja, cokolwiek. Obraz może szokujący, ale oprócz tego tak mdły, tak nudny, że po prostu nie dałem rady.

Edytowane przez Cień latającej wiewiórki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Mic43 napisał(a):

Masz specyficzny gust filmowy, muszę przyznać. 

Lubię filmy dziwne, obrzydliwe, niepokojące, surrealistyczne, ale ten akurat był słaby, chociaż pomysł oryginalny.

4 godziny temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Ten film o pierdzącym trupie brzmi ciekawie, choć jedyny film oparty na trupach, jaki próbowałem obejrzeć („Nekromantik”) znudził mnie tak, że mimo dwóch podejść nie dałem rady. No trupy, bzykanie trupów, spoko, ale co z tego, gdzie jakaś akcja, cokolwiek. Obraz może szokujący, ale oprócz tego tak mdły, tak nudny, że po prostu nie dałem rady.

Bzykanie trupów... Aż mi się przypomniał film z 2008 r. „Deadgirl”, ale nic poza bzykaniem nie pamiętam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, avesen napisał(a):

Lubię filmy dziwne, obrzydliwe, niepokojące, surrealistyczne, ale ten akurat był słaby, chociaż pomysł oryginalny.

Ja też. Im dziwniejszy tym lepszy. Byle nie zniesmaczał. I byle miał jakąś treść, nie był prymitywny. Dlatego np. „Salo” nikomu nie polecę.

3 minuty temu, avesen napisał(a):

Bzykanie trupów... Aż mi się przypomniał film z 2008 r. „Deadgirl”, ale nic poza bzykaniem nie pamiętam.

O, pamiętam go. Oglądałem, ale dawno. Obejrzę znowu 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi