Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Nadrabiam zaległości w pracy i to jest niesamowite że 2-3 dni wolnego potrafią przewietrzyć umysł tak że od razu się ma nowe pomysły i energię.

A zawsze odkładałem na bok jakiekolwiek urlopy. Od ~3 lat jednak zdarza mi się wyjeżdżać gdzieś w nowe miejsca na kilka dni albo dłuższy weekend. I chyba to jednak ma sens. Mimo nerwóóów 💪🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

A zawsze odkładałem na bok jakiekolwiek urlopy. Od ~3 lat jednak zdarza mi się wyjeżdżać gdzieś w nowe miejsca na kilka dni albo dłuższy weekend.

Zazdro. W mojej obecnej kociej sytuacji to sobie mogę najwyżej wyjechać palcem do d… tzn. palcem po mapie chciałem powiedzieć, napisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Ja mam tylko jednego podopiecznego który miał ferie u dziadków xd

Jak miałem dwójeczkę (i mówię o kotach) to też spędzały ferie u dziadków, ale z czwóreczką są dwa problemy – po pierwsze z bezpiecznym przewiezieniem szanownego towarzystwa (bezpiecznie mogę przewieźć dwójeczkę), po drugie z tym, że pan chory musi być izolowany od reszty. U nas jest, u dziadków by nie był – tzn. jest niby osobny pokój, ale w tym osobnym pokoju byłaby ta obecna dwójeczka, żeby nie dochodziło do walk kogutów. No i kwestia leków, kroplówek – szanowna pani babcia leki poda, ale kroplówki tam nie zrobią, bo są potrzebne dwie kumate osoby, a tam są trzy, ale kumata jedna. Tzn. pan teść, jeśli mogę tak go nazwać, jest bardzo kumaty, ale akurat nie w kwestii kotów.

Więc na razie nigdzie nie wyjeżdżamy, a jak już wyjeżdżamy (mam raz w roku trzydniowy zlot branżowy) to przychodzi szanowna pani opiekunka do kotków, która jest chyba trochę przerażona, bo raz odebrała telefon: „no cześć jestem w pracy są kamery nie mogę gadać” (gdzie mi to ryba, czy gada, z kim gada i ile gada, byle kotkami się zajęła).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi