Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Slucham muzyki i zuje Nicorette 🙂

Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz

Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje

Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś

Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale tylko od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec

Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre

W wielu rzeczach są plusy, których nie dostrzegamy

Czasem przyczyna jest ważniejsza, niż efekt

Bardzo późno zdobywamy się na odwagę wiedzenia tego, co wiemy

Myśląc pozytywnie przyciągasz pozytywne zdarzenia

Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek

Postrzegasz rzeczy i osoby nie takimi, jakimi one naprawdę są, ale takimi, jakimi Ty je uczyniłeś

Rozwój i zmiany bywają bolesne, ale nic nie jest tak bolesne, jak tkwienie w miejscu, w którym Ci bardzo źle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam swój horoskop, czytam o tym, że jestem niestabilna emocjonalnie i zmienna, dobrze znam psychologię, jestem zdolna do prawdziwej, głębokiej miłości, ale jestem zaborcza i zazdrosna o swojego partnera.

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam o tym jaki mam kolor oczu. Skoro mam niebieskie oczy to jestem spokrewniona z Bradem Pittem, Jennifer Aniston i Taylor Swift. Dobrzy ludzie mają niebieskie oczy, z dobrym sercem dla świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeglądam Forum Nerwica, słucham muzyki i co jakiś czas zerkam na mecz siatkówki kobiet Polska - Turcja na TVP1.

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę o tym, że mam zdolność jasnowidzenia, przewidywania przyszłości, w intuicyjny sposób przewiduję co ma nastąpić, umiem też przeniknąć dusze innych ludzi, owa intuicja i duchowe bogactwo stanowi dla mnie inspirację do dalszego rozwoju, jestem wyczulona na potrzeby bliźnich, nigdy nie przechodzę obojętnie obok bólu czy cierpienia, posiadam umysł jasny, przenikliwy, bystry, jestem energiczna, aktywna, należę do pracowników zdyscyplinowanych zawsze wymagających od siebie maksimum oddania i wysiłku. Największym marzeniem moim jest aby świat stał się lepszy i szczęśliwszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi