Skocz do zawartości
Nerwica.com

czego aktualnie słuchasz?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam cały album Fever Ray

Zdecydowanie płyta warta przesłuchania:)

ode mnie dziś Son Lux:

'I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming, stop reproducing, walk hand in hand into extinction - one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal'/ Rust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

isolation, bardzo lubię Fever Ray, zresztą The Knife również. Znasz reżysera Xaviera Dolana? Bardzo często wykorzystuje ich muzykę w swoich filmach. ;)

"... jak Cię odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać,

jak ruszyć w drogę, kiedy nie znam drogi do mnie samego..."

Robert Janowski; "Kto nigdy nie żył"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo lubię Fever Ray, zresztą The Knife również. Znasz reżysera Xaviera Dolana? Bardzo często wykorzystuje ich muzykę w swoich filmach. ;)

Oczywiście, że znam i bardzo lubie, właśnie wyczekuje premiery 'Mamy':) Co do The Knife bardzo zasmuciła mnie informacja o zakończeniu ich wspólnej działalności (miałam nadzieje usłyszeć ich na żywo).

Pozostając w temacie jeden z moich ulubionych utworów The Knife we fragmencie filmu Dolana:

'I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming, stop reproducing, walk hand in hand into extinction - one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal'/ Rust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo lubię Fever Ray, zresztą The Knife również. Znasz reżysera Xaviera Dolana? Bardzo często wykorzystuje ich muzykę w swoich filmach. ;)

Oczywiście, że znam i bardzo lubie, właśnie wyczekuje premiery 'Mamy':) Co do The Knife bardzo zasmuciła mnie informacja o zakończeniu ich wspólnej działalności (miałam nadzieje usłyszeć ich na żywo).

Pozostając w temacie jeden z moich ulubionych utworów The Knife we fragmencie filmu Dolana:

Niestety nie widziałam "Toma". A dlaczego The Knife zakończyło działalność? To było rodzeństwo, z tego co pamiętam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obejrzałam dziś film polecony przez jednego z forumowiczów i jestem pod wrażeniem, chociaż muszę jeszcze go przetrawić i z pewnością jeszcze raz obejrzeć. Ale jak zawsze zauroczył mnie soundtrack, a szczególnie ten utwór:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, też go znasz? Film kłóci się trochę z moim dotychczasowym myśleniem. Muszę go jeszcze raz obejrzeć:)

-- 13 paź 2014, 16:22 --

zebrec a C.R.A.Z.Y. widziałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, też go znasz? Film kłóci się trochę z moim dotychczasowym myśleniem. Muszę go jeszcze raz obejrzeć:)

Tak, znam. Nawet niedawno oglądałem. ;)

-- 13 paź 2014, 16:22 --

a C.R.A.Z.Y. widziałeś?

Nie widziałem, ale czytałem recenzję. Chętnie obejrzę.

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi