Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Chyba coś zjebales przy tworzeniu forum :d

Jak shad zakładał forum to było na phpBB, a androidy kojarzyły się najwyżej z andropauzą. Nie wiem, jakie były okoliczności przejścia na Invision (może przy okazji się dowiemy? Nigdy nie pytałem) ale podejrzewam, że to miało związek z przejęciem forum przez WP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podałem już sposób na ten problem. Trzeba wyłączyć uprawnienie dla dźwięku dla forum.

Jeśli inne strony "wydzielają" dźwięk to u mnie Android zatrzymuje Spotyfaja. Na forum Spotyfaja grał, ale się ściszał.

Edytowane przez MiśMały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, MiśMały napisał(a):

Podałem już sposób na ten problem. Trzeba wyłączyć uprawnienie dla dźwięku dla forum.

Jeśli inne strony "wydzielają" dźwięk to u mnie Android zatrzymuje Spotyfaja. Na forum Spotyfaja grał, ale się ściszał.

Czyli kwestia androida, a nie forum:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@MiśMały @Chongyun  a możecie teraz ponowić próbę na domyślnych ustawieniach? Wprowadziłem jedną zmianę która powinna pomóc

18 minut temu, Illi napisał(a):

Czyli kwestia androida, a nie forum:) 

Nie do końca. Faktycznie mamy tu błąd ale jakoś nikt wcześniej tego nie zgłosił albo nie zauważyłem. Na bluetooth faktycznie forum powodowało, że urządzenie audio przechodziło w tryb hands free na chwile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przywröciłem ustawienia domyślne i nie wycisza się dźwięk.

12 minut temu, shadow_no napisał(a):

@MiśMały @Chongyun  a możecie teraz ponowić próbę na domyślnych ustawieniach? Wprowadziłem jedną zmianę która powinna pomóc

Nie do końca. Faktycznie mamy tu błąd ale jakoś nikt wcześniej tego nie zgłosił albo nie zauważyłem. Na bluetooth faktycznie forum powodowało, że urządzenie audio przechodziło w tryb hands free na chwile

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi