Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Panna Alicja zazdroszczę pomocnego sasiada, :brawo: .Wesoło masz w sąsiedztwie :P .Fajnie, lubię życzliwych ludzi a najgorsi sa tacy wścibscy a kiedy trzeba pomóc to udaja, że ich nie ma. Lubie otwartość w ludziach.

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj piernik gotowy, chata ogarnieta... na błysk :mrgreen: Ja sałatke rano zrobię

Korba a Wy murzynka piekliście...? :105: mniami uwielbiam ...

Korba, Kasiu daleko od domu wyjeżdzacie jutro, ?? ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMatii,

Matti nie dziwi Cię bo coś mi mowi,ze znasz to z autopsji ;)

-- 24 gru 2011, 01:16 --

Jestem zmęczona, właczam serial i sprobuje spać, jak coś to wroce bo ostatnio to przesada z tym spaniem.Znowu ktoś do mnie dzwonił o wpól do 22 a ja nie słyszałam, nr nie znam , a tak wieczorem to chyba ktos znajomy ;) . Jak coś to bedę zerkac co sie dzieje chyba ze zasnę, jutro rano jeszcze do sklepu muszę.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co aż mi głupio, wszyscy sprzątają, szorują i pieką a ja mam syf w domu, nic w lodówce i oglądałam wieczorem Dextera xD

tak samo jak u mnie

Nie daję rady nic robić przy zaziębieniu i kiedy jestem taka jak dziś-rozchwiana,zapłakana,zrezygnowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMatii,

hihi oczywiśie ze jestem watpisz w moje zdolności hihi, e tam z porządkami, pozostańmy w sprawie świąt zwolennikami teorii duchowego przeżycia :D

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej Anielica ja własnie brykam spać, dobrej Nocy :papa:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMatii, nawzajem :)

Nie mam żadnych wyrzutów sumienia, że nie sprzątam i nie gotuję. Mało tego, pójdę na gotowe ;)

Chociaż wolałabym zostać w domu, oglądać dextera i wcinać schabowe 8)

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie wolność, wreszcie p... wolność! Koniec. The End. Ende. Fin. Wygrałem walkę z przedświątecznymi porządkami. 3:0 dla mnie. :D:twisted::P

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.