Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Lady_B, dzisiaj miałam rozmowę z terapeutką, a jutro mam z ordynatorką. Jutro się dowiem, czy jestem przyjęta i kiedy. Strasznie się boję co z pracą. Dzisiaj mam okropne lęki.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u nas...no kafas kazal brac sie w garść...ja osobiscie chodze po domu i szukam garsci...no gdzie ja je połozyłam.... ;)

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, żal że się źle czujesz... ale cieszymy się że jesteś tu z nami :*

Korba, kochanie... doprowadzisz się do lepszego stanu po leczeniu i nie będzie już problemu z pracą... pracodawca nie może Ci zabronić leczenia się do kur... nędzy... :roll: a w razie czego - sąd... :bezradny:

mam nadzieję że to nie afera związana ze mną przyczyniła się do waszych nastrojów... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, do mojego na pewno nie, ale za innych nie mogę odpowiedzieć. A poza tym, zajmij się sobą, nie przejmuj się nami :*

a i zobacz co Korbie napisałaś. Też powinnaś zastosować;)..

Edytowane przez Gość

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po raz setny oglądam Gwiezdne Wojny. Dzisiaj na rzut poszła Zemsta Sithów.

a ja Alternatywy 4 :) sto pierwszy :)

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, ja też się cieszę że Cię tu widzę..nie wiem czemu ciągle mam ataki..próbuję o czymś innym pomyśleć... chłopak mnie musiał uspokajać i tłumaczyć że nie umrę, nie mam tętniaka, obudzę się rano i nie stracę zmysłów...ale tak jakoś dziwnie się czuję wciąż..aczkolwiek już nei siedzę w kucki sztywno i nie płaczę :( boję się że on nie wytrzyma takich moich stanów :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie odeszła Ode Mnie Moja kobieta... Moja ostatnia ostoja...

wszystkim wam życzę powodzenia, będę trzymał kciuki, serdecznie dziękuje za wszelkie próby pomocy, oraz miłe traktowanie.

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie odeszła Ode Mnie Moja kobieta... Moja ostatnia ostoja...

wszystkim wam życzę powodzenia, będę trzymał kciuki, serdecznie dziękuje za wszelkie próby pomocy, oraz miłe traktowanie.

bosz.....glaszcze i przytulam .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.