Skocz do zawartości
Nerwica.com

Do tych co odeszli

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, lily was here napisał(a):

Dobry pomysł z tym niewstawianiem zdj jak masz jakies urojenia, to lepiej sobie tego oszczędzić 

A nick to taki specjalnie czy miało być niewkomponowana? 😃

Taki mi się wymyślił i do mnie pasuje uważam 🤓

Dostarczę Ci tarczę. Może nie wystarczę. Ale będę tuż obok.
Prócz ciebie nie ma mnie dla nikogo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.08.2026 o 10:43, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dajecie sobą manipulować. Problemy zdrowotne nie mogą być usprawiedliwieniem wszystkiego.

Ja zaczynam myśleć ,że ty też masz problemy.Bardzo brzydko odzywałaś się do Dali,typowo po kafeteriansku.Napuscilas atak po katolicku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Malowany_ napisał(a):

Poka 💪😆

A co mamy się bić?😆

42 minuty temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Myślę, że ostatnią rzeczą, jaką by chciała @Dalila_, to kolejna słowna potyczka w jej wątku. 

Chociaż nie znam jej, więc zamilknę.

Ja napisalam co myślę,ale nie zareaguję na odpowiedz. Więc zakoncze na tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Dzięki, tak, to prawda.

To extra. :D 

Godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

Ja zaczynam myśleć ,że ty też masz problemy.Bardzo brzydko odzywałaś się do Dali,typowo po kafeteriansku.Napuscilas atak po katolicku.

Pieprz w mozdzierzu i libeda wrzuciłem do ignorowanych, ich komentarze do mnie potrafią skrzywić mi psychikę. :D

Lepiej nie czytać. 

Edytowane przez KochamElciee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Lucy32 napisał(a):

A co ty, klątwą ją obłożyłam. Po co takie bzdury wypisujesz? Mało ci dram na forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, KochamElciee napisał(a):

Tak to jest, jak się ma ego wywalone w kosmos z różnych powodów, a innych ma się za 0 albo za gorszych od siebie. To typowe dla kafeteriuszy.

Ale dobra, już skończyłem. :P

A dla ciebie typowa jest dwulicowość. Tutaj rżniesz łagodnego baranka a na drugim obgadujesz shadowa itd. Tez sie ciężko na to patrzy. Wiec dla swojego dobra nie wtrącaj sie może w tego typu inby i oceny bo może ktos powiedziec ‚sprawdzam’ i ocenić ciebie.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, lily was here napisał(a):

Wygodne. Ty możesz napisać co myslisz ale inny nie ma prawa zareagować i zrobić tego samego. Tak samo jak kejs tej ‚strasznej sprawy’ Dalili.

Przeciez może zareagowac.Bo zrobiliscie w tej inbie Dalie niezrownowazoną debilką.A ona nikogo nie obrażała,tylko pisala co mysli,bez iniektyw ,zawsze byla do was w porzadku pisala z wami, żartowała,wchodzila na Precle pogadac a na koncu ją potraktowaliscie jak śmiercia jakiegoś.Wiem,wy przyzwyczajeni tak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, lily was here napisał(a):

A dla ciebie typowa jest dwulicowość. Tutaj rżniesz łagodnego baranka a na drugim obgadujesz shadowa itd. Tez sie ciężko na to patrzy. Wiec dla swojego dobra nie wtrącaj sie może w tego typu inby i oceny bo może ktos powiedziec ‚sprawdzam’ i ocenić ciebie.

Gdzie niby obgaduje?

Ty dużo zmyślasz i wymyślasz bajeczki, że np. Obrażałem Dalilę na kafe, ale jak pytała o screeny, to już nie masz dowodów. To chyba głównie dzięki tobie i pieprz i innym Dalila odeszła. Ciebie też daję do ignora, bo nie mam zdrowia psychicznego na ciebie i kłótnie i kafe dramy. :D

A z Dalilą mamy kontakt poza forum i pisała mi, że nie wróci tutaj. Nie wiem, czy zmieni zdanie.

To żegnaj Krejzi. :D Życzę miłego życia. *Dodaje do ignora*.

To mój ostatni post do ciebie i ostatnia 'konwersacja' z tobą. Miłego wymyślania bajeczek. :D 

Żegnam. Też chyba odchodzę stąd.

PS. Możecie mi też dać bana. Nie zależy mi już. Mam nadzieję, że wszyscy stąd odejdą oprócz precli z kafe i adminów/moderacji.

Edytowane przez KochamElciee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Przeciez może zareagowac.Bo zrobiliscie w tej inbie Dalie niezrownowazoną debilką.A ona nikogo nie obrażała,tylko pisala co mysli,bez iniektyw ,zawsze byla do was w porzadku pisala z wami, żartowała,wchodzila na Precle pogadac a na koncu ją potraktowaliscie jak śmiercia jakiegoś.Wiem,wy przyzwyczajeni tak...

Ja z niej żadnej wariatki nie robiłam. Napisałam co mysle o jej komentarzu a ze kontynuowala płynąc dalej to ja tez i rozkręciła sie afera. Tak samo ona mogła odpuscic jak i ja. Jak śmiecia to to jest tylko twoja opinia. Sama sie czepiasz teraz pieprz, jakbym była egzaltowana tez bym napisała, ze jak śmiecia traktujesz. Po co te wysokie tony na bzdurna sprawę w której nikt nikogo nie obrażał. I tak manipuluje, to odejście to

manipulacja, ten temat również w który wciąga osoby trzecie. Uwazam tak samo jak pieprz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, KochamElciee napisał(a):

Gdzie niby obgaduje?

Ty dużo zmyślasz i wymyślasz bajeczki, że np. Obrażałem Dalilę na kafe, ale jak pytała o screeny, to już nie masz dowodów. To chyba głównie dzięki tobie i pieprz i innym Dalila odeszła. Ciebie też daję do ignora, bo nie mam zdrowia psychicznego na ciebie i kłótnie i kafe dramy. :D

A z Dalilą mamy kontakt poza forum i pisała mi, że nie wróci tutaj. Nie wiem, czy zmieni zdanie.

To żegnaj Krejzi. :D Życzę miłego życia. *Dodaje do ignora*.

To mój ostatni post do ciebie i ostatnia 'konwersacja' z tobą. Miłego wymyślania bajeczek. :D 

Żegnam. Też chyba odchodzę stąd.

PS. Możecie mi też dać bana. Nie zależy mi już. Mam nadzieję, że wszyscy stąd odejdą oprócz precli z kafe i adminów/moderacji.

gdzie niby obgadujesz? Na kafeterii, wypisujesz w jaki sposób tu moderuje. Nie rób z siebie niewiniątka. W skriny sie nie bawie ale nie tylko ja czytałam te tematy.

o dalili zakładałeś po 15 tematów dziennie. Co do obrazy nie pamietam o co wtedy konkretnie mi chodziło jak to pisalam, ale mam pare cytatów w głowie. Nie wiem czy jest sens to pisać tutaj czyli de facto obrazac ja przytaczając twoje słowa.

udajesz kogos kim nie jesteś, udajesz tu niewiniątko a dosłownie w jednym czasie jedziesz na drugim forum po bandzie.

ale ważne dla gawiedzi ze tu słodko pierdzisz a resztę należy zamieść pod dywan dla dobra atmosfery. Nie moje klimaty.

i bardzo proszę nie pisz ani do mnie ani o mnie, mnie to jak najbardziej pasuje.

koles który wspólnie z garstka innych rozwalił kafeterie blokami zgrywa gołąbka pokoju ktorego sie wiecznie ‚czepiają’. No paradne to wasze tabula rasa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi