Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja mam czasem wrażenie ze ludzie traktują mnie protekcjonalnie albo ja nie stawiam granic i czuja ze mogą;) mowie tutaj dyskomfortu jako takiego nie czułam, mysle ze babeczka już przy piątku sobie popłynęła nie czując oporu z mojej str;)

Ludzie często odbierają bycie miła usmiechnieta jako zachętę do spoufalania się. Czasmi to męczące i z jednej strony niezręczne, bo nie chcesz być niemiła, a z drugiej nie chcesz, żeby ktoś wchodził ci na głowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ale chatkę sobie zostawiłaś, ciągnie śliwkę do tajgi.

Człowiek wyjdzie z Jukonu, Jukon z człowieka nigdy. Czy jakoś tak. Ale to zbyt eleganckie chyba miejsce żeby smrodzić kanadyjską kanalizacją. Foto zostaje, temat umiera śmiercią naturalną 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Krejzi1 napisał(a):

Już zaszczepiona 😛

mowilam lekarce ale zakwalifikowała mnie. Po drodze jeszcze pielęgniarce i tez mowila ze jak nie ma gorączki to luz 

Hahaha tucznik, widze ze sie przyjęła nowa ksywka 🤪

A pozyskaliście w końcu to foto jego?

Aaa już tak mówiliście. Ok 

. . .

bylam na tym szczepieniu, które samo w sobie trwało sekundę a pol godziny pielęgniarka usilowala namówić mnie na dziecko 🤦‍♀️🤣🤣🤣

Z nią? 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ostatnio czytałam o Kownackiej jakaś wzmiankę ze podobno tam na planie panowała rodzinna atmosfera i oni sie wszyscy autentycznie lubili i traktowali rodzinnie, wiec może temu;) wyszło po prostu autentycznie. A po jej odejściu byli zdruzgotani i jednomyślnie stwierdzili ze dalsze kręcenie bez jej postaci nie ma żadnego sensu 

Właśnie chyba ten rodzinny klimat był największym atutem tego serialu. Z wcześniejszych programów jeszcze 'tata a marcin powiedział' lubiłam, oglądał ktoś? 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, ironella napisał(a):

Właśnie chyba ten rodzinny klimat był największym atutem tego serialu. Z wcześniejszych programów jeszcze 'tata a marcin powiedział' lubiłam, oglądał ktoś? 😄

Tak, pamietam to. Rodzine zastepcza tez, a rodzinka.pl to juz nie moje czasy, juz mnie nie bylo w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pieprz w moździerzu @Żaba Monika @Krejzi1 @Doktor Indor jednak gdy patrzę jak to wygląda, to ustawiłem ponownie czas dotyczący łączenia postów ale na 2 minuty. Bo co chwilę widzę duble. A cyca carycy nadal nie ujrzałem.

Piszę tutaj bo nic aktualnie nie jem więc nie mam co tam wrzucić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, shadow_no napisał(a):

@Pieprz w moździerzu @Żaba Monika @Krejzi1 @Doktor Indor jednak gdy patrzę jak to wygląda, to ustawiłem ponownie czas dotyczący łączenia postów ale na 2 minuty. Bo co chwilę widzę duble. A cyca carycy nadal nie ujrzałem.

Piszę tutaj bo nic aktualnie nie jem więc nie mam co tam wrzucić

O nieee, teraz ze stoperem będę musiała pisać 🥺

Zapraszamy do pitolenia 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi