Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myślę że Carycy chodzi o przeklikiwanie między tematami, nie stronami w jednym temacie.

Ale najwygodniej chyba kliknąć tam u góry pod tytułem Szalone precle masz datę i by Lily was here w off topic (drobnym druczkiem) i klikasz w to właśnie off topić to w tym jest odnośnik niewidoczny.

Ale ona pyta o coś innego, chyba chce przeglądać tematy nie z głównego od topicu ale z przycisku pod tematami też takie strzalki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Malowany_ale tutaj nie stracisz dużo czasu bo tu oaza spokoju, nikt dużo nie naklikiwuje :D ale jak tobie się podoba

Ale dzisiaj fajna pogoda mniam ale w cieniu

@Elciaaja wiem że zawsze trudno uwierzyć w to dla jakiego osobnika się kiedyś głowę tracilo :D znamznamy to aha 

@lily was heremówiłam że malowany fajny nie trójkąt, bo trójkąt to nie wiem nigdy nie miałam choć raz miałam taki pomysł ale już chyba wyrosłam z takich pomysłów xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, wzajemnie. Ja jutro ślub z Zosią i kupiła dla nas nowe mieszkanie. :D Jedno łóżko. Jutro będziemy się bawić. Taka żona to skarb. Mam nadzieję, że tego nie spieprzę.

A ja dalej głodówka, mocno już zeszczuplałem, brzuch mi zszedł, ale to jeszcze nie to. :P

Babcia już, żebym coś zjadł oczywiście, ale mi się podoba stan niejedzenia. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, KochamElcie napisał(a):

A ja dalej głodówka, mocno już zeszczuplałem, brzuch mi zszedł, ale to jeszcze nie to. :P

I masz jeszcze energię? Spożywasz jakiekolwiek kalorie? Soki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Dzięki, wzajemnie. Ja jutro ślub z Zosią i kupiła dla nas nowe mieszkanie. :D Jedno łóżko. Jutro będziemy się bawić. Taka żona to skarb. Mam nadzieję, że tego nie spieprzę.

Mam nadzieję, że nie wodne 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, czarna rzodkiew napisał(a):

I masz jeszcze energię? Spożywasz jakiekolwiek kalorie? Soki?

Syrop z drzew indonezyjskich i drzew klonowych z Kanady piję z wodą i pieprz cayenne + cytryny.

Właśnie wlazłem na wagę, i no jest przesada na maxa, bo 99 kg przy 185 cm wzrostu to jest o wiele za dużo ;/ Moja normalna waga przez lata to było 80-85kg. Muszę schudnąć i to sporo. W lustrze się nie poznaję, jakiś szeroki jestem 😕 

Nie wiem ile ważyłem po przylocie do Polski.

Ogólnie muszę zrzucić z 15 kg. Babcia już gada, że będę lżej jadł i mniejsze porcje, a ja no no zobaczymy. 😕 Muszę się głodzić, nie ma żartów. Dla mnie 100 kg to nie jest normalna waga. 

1 minutę temu, Malowany_ napisał(a):

Mam nadzieję, że nie wodne 

Ale w to gierce łóżko :P i domek :D 

Syropu mi chyba niestety do wtorku nie starczy.

Ja nie wiem co mam robić, żeby nie tyć, co babka gotuje to mam wyrzucać do kosza i awantura czy co... Nie jestem zadowolony z mojej wagi. 

Ciasta smażone kotlety wszystko tłuste. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że na spotkanie z Dalilą taki upasiony przylazłem i spuchnięty na mordzie i w ogóle Xd. Może się kiedyś ogarnę i jeszcze będę spoko wyglądał, bo na razie czuje się słabo.

Energii mam, ale chodzić mi się nigdzie kompletnie nie chce. Po tym skaleczeniu stopy zasiedziałem się w domu i nagle przytyłem i się odzwyczaiłem od chodzenia trochę. Może jak zrzucę trochę kg, to mi się zachce cokolwiek robić, bo na razie to mi się dobrze siedzi w domu i gra w gry, ale wychodzić gdziekolwiek mi się średnio chce 😕 Weź no 100 kg na nogach dźwigaj i łaź 20km. 

To ja 3 dzień już nie jem i 100kg, to ja nie chce wiedzieć ile ważyłem tydzień temu albo dwa tygodnie temu, bo wtedy bałem się w ogóle wejść na wagę. :P 

Ale no cieszę się, że sobie chociaż mogę w domu posiedzieć i pograć w gierki, bo teraz głodówka, to taki śpiący nie jestem, bo co zjem, to zaraz do spania muszę, bo człowiek ospały się po jedzeniu robi, a teraz przynajmniej taki śpiący nie jestem, bo nie jem :P 

Dalila mi mówiła, że 5 kg, żebym schudnął i styka, ale to za mało, ja niestety powinienem drastyczna głodówka i odchudzanie, z 10-15kg i powrócić do dawnej wagi chciałbym. Może powinienem się zacząć modlić, żeby mi się udało. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jutro z rana albo pojutrze będzie mi się chciało iść nad ranem do lasu, powinienem tak codziennie z rana sobie iść, ale co się budzę, to mi się nie chce nigdy i to jest właśnie błąd, ale co poradze, że człowiek przytył Xd. Może będzie lepiej kiedyś. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi