Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Daliyah napisał(a):

Tak Ty masz dojrzeć. Ogarnij się i nie wciągaj mnie w inby. To że coś mi się nie spodobało i zwróciłam uwagę nie jest powodem żeby robić drame. Nie jestem z kafe i nie będą się tak zachowywać ani twoim chłopcem do bicia być. Ludzie kochani trochę godności 

Chciałam zauważyć, że czytając tutejszych użytkowników starszych stażem, nie widzę większych różnic względem userów kafeterii. Robicie dramy, przytyki, wojenki, teatralne odejścia.

nie chce ani tego czytać ani z wami gadać, stąd sobie teatralnie i jakze dzieccinie chciałam iść stąd.

I że nie można się włączyć do rozmowy. 

Ty się w końcu zdecydowałaś czy zostajesz czy odchodzisz? Bo w rozkroku bywa niewygodnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Ja też. Piękna sprawa. Ptaszki ćwierkają, drzewa się kołyszą, zielono, naturalnie.

I niech podniesie palec,ten kto nie miał dziwnych ,dzikich przygód seksualnych,a udaje świętoszka wytykając innych tylko dlatego że podzielili się tym na jakiejś kafeteri🤣👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, KochamElciee napisał(a):

Właśnie mam podobne odczucia.

A ja kolejny detoks od kafe robię, wczoraj i przedwczoraj znowu cały dzień hejty.

Ujadająca Gina i Salowa z Doktor Hefner i Ruda Ewa. Znudziło mi się to. A ja samemu też nie chce hejtować, bo mi to na psyche źle robi xd. 

Dzisiaj pierwszy dzień tam nie wchodzę, i mam zamiar wytrwać, ale mam nadzieję, że zaraz znowu ktoś tu nie wpadnie na mnie, że blokuje im tematy znowu. 👿

Ja też muszę ograniczyć internety, bo skacze z jednego forum na drugie jak pojebany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

No i fajnie, że Elcia miała seks w lasku, ja tam jestem za. 

Wielkie mi rzeczy 😄 afera jak huy

11 minut temu, Lucy32 napisał(a):

I niech podniesie palec,ten kto nie miał dziwnych ,dzikich przygód seksualnych,a udaje świętoszka wytykając innych tylko dlatego że podzielili się tym na jakiejś kafeteri🤣👍

Libed

Edytowane przez Malowany_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, czarna rzodkiew napisał(a):

Ptaszki ćwierkają, drzewa się kołyszą, zielono, naturalnie.

psie kupy, puszki po piwie romantiko

widzialas kiedys te kamienica w centrum warszawy ? 

13 minut temu, Lucy32 napisał(a):

,ten kto nie miał dziwnych ,dzikich przygód seksualnych,

ja jestem dretwy nie mialem dlatego ciesze sie z waszego szczescia :D

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Malowany_ napisał(a):

Wielkie mi rzeczy 😄 afera jak huy

Libed

🤣🤣Najwidoczniej,dlatego się tak rajcuje

5 minut temu, libed napisał(a):

psie kupy, puszki po piwie romantiko

widzialas kiedys te kamienica w centrum warszawy ? 

ja jestem dretwy nie mialem dlatego ciesze sie z waszego szczescia :D

Dlatego zazdrościsz🤣przyznaj się 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Lucy32 napisał(a):

🤣🤣Najwidoczniej,dlatego się tak rajcuje

Dlatego zazdrościsz🤣przyznaj się 🤣

nei zazdroszcze ja serio bym sie brzydzil w jakiejs bramie jak menel i dla mnie to bekowe i dlatego wspominam 

ja bym sie tez bal ze ktos zobaczy nagra etc. wiec ja nie jestem sex w miejscu publicznym i tez ze mnie z tego beke maja :D 

crazy jest bezwstydna z nia mozesz pogadac bo ona by sie odwazyla pewnie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, libed napisał(a):

nei zazdroszcze ja serio bym sie brzydzil w jakiejs bramie jak menel i dla mnie to bekowe i dlatego wspominam 

ja bym sie tez bal ze ktos zobaczy nagra etc. wiec ja nie jestem sex w miejscu publicznym i tez ze mnie z tego beke maja :D 

crazy jest bezwstydna z nia mozesz pogadac bo ona by sie odwazyla pewnie :D 

No w bramie a w lasku to nie ma żadnej różnicy nic a nic. 😆

Chyba jeszcze o parku nie mówiłam. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Chciałam zauważyć, że czytając tutejszych użytkowników starszych stażem, nie widzę większych różnic względem userów kafeterii. Robicie dramy, przytyki, wojenki, teatralne odejścia.

Ty się w końcu zdecydowałaś czy zostajesz czy odchodzisz? Bo w rozkroku bywa niewygodnie.

O to to. Beka beką, wiadomo na Kafe wiecej typowych trollisk różnica jest taka

ze tu jest po prostu moderacja. Dlatego inaczej to wyglada.

ludzie są plus minus podobni (pomijam  tych wszystkich kompletnych świrów typu byczy itd). Wiec takie wywyższanie jest śmieszne. 

2 godziny temu, Lucy32 napisał(a):

No ktoś w parze powinien być bardziej kreatywny🤣

No mnie to akurat aż tak nie szokowało 😃 to prawda. to libed sie podniecał w glownej mierze tą kamienica. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, KochamElciee napisał(a):

Mister B. znowu się uaktywnił na konkrencyjnym srorum i pewnie do rana będzie tam xD.
Więc chyba pora zawijać żagle stamtąd na razie, ale w piątek wieczorem i tak robię sobie przerwę od internetów i mnie nie będzie przez weekend.

Tak tak widziałam jego przemianę właśnie 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Pieprz w moździerzua tak myślę ze dopóki będzie o mnie gadać to sobie będę to czytać :D do Ciebie nic nie mam Ciebie lubię nigdy mi nie uchybilas :D

@ironellaa tak chciałam go sobie sprawdzić podpuścić jak zareaguje, nie można? :D Napisałam czemu jej uwagi nie zwraca bo byłam ciekawa czy jest taki sam i czy to ja go źle nie odbieram przypadkiem. Elci nie bronił, jak o to chodzi i mam się wypowiedzieć to spaghetti slusznie zareagował. Nie mówię oczywiscie o wyzwiskach, odezwał się kiedy powinien, a że zaczęli się sadzic do niego z kwiatkami to się brzydko odezwał, za co ma osta, więc jak dla mnie wszystko w porządku, moderacja zareagowała. Ja myślę ze jakby nie patrząc za swoją rodzinę czy partnerów też się odpowiada. Widocznie pasują do siebie jeśli chodzi o ocenę co jest ok a co nie i co wypada a co nie. I bardzo dobrze, inaczej przecież by parą nie byli. Ja im życzę jak najlepiej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, Daliyah napisał(a):

@Pieprz w moździerzua tak myślę ze dopóki będzie o mnie gadać to sobie będę to czytać :D do Ciebie nic nie mam Ciebie lubię nigdy mi nie uchybilas :D

@ironellaa tak chciałam go sobie sprawdzić podpuścić jak zareaguje, nie można? :D Napisałam czemu jej uwagi nie zwraca bo byłam ciekawa czy jest taki sam i czy to ja go źle nie odbieram przypadkiem. Elci nie bronił, jak o to chodzi i mam się wypowiedzieć to spaghetti slusznie zareagował. Nie mówię oczywiscie o wyzwiskach, odezwał się kiedy powinien, a że zaczęli się sadzic do niego z kwiatkami to się brzydko odezwał, za co ma osta, więc jak dla mnie wszystko w porządku, moderacja zareagowała. Ja myślę ze jakby nie patrząc za swoją rodzinę czy partnerów też się odpowiada. Widocznie pasują do siebie jeśli chodzi o ocenę co jest ok a co nie i co wypada a co nie. I bardzo dobrze, inaczej przecież by parą nie byli. Ja im życzę jak najlepiej :D

podpuszczać? Takie gołębie serduszko? Pomanipuluj sobie swoimi znajomymi.

dziecinada i zenada. Najpierw wielki oburz i cyrk, bo ‚nie możesz tak oceniać’ i ‚nie mogę przejsc obojętnie blabla’, teraz ktorys z kolei post oceny jaka to ja nie jestem najgorsza. Myśl sobie co chcesz, mnie to wisi bo widze jakie masz z grubsza modus operandi, natomiast chciałam tylko skomentować ze jesteś w tym żenująca i nie, absolutnie nie jawisz sie jako dojrzała osoba. 
libed ktorego opinii tak sie uczepiłaś elci nie bronił zdziwiona istotko, gdyż ten właśnie libed sam ten temat nakręcił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakies komentarze typu ze ktos ma za kogos odpowiadac / zadziwienia ze mi nie zwraca uwagi - pilnuj swojego nosa, swoich relacji i układów, bo ja tez mogę zacząć analizować i oceniać ciebie i twoje zachowania okołoforumowe. Coś czuje ze drama i manifesty odejścia nie miałyby końca.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Daliyah napisał(a):

@Elciaaseks za kamienicą super sprawa :D Pamiętasz jak wyszło z testu oni są vanilla sky to wiadomo ze dla nich to oburzenie i beka. Każdy się bawi jak chce 

Widze ze czytasz bardzo wybiórczo akurat tutaj o mnie konkretnie było napisane coś odwrotnego. 
Nie wiem jak ty czytasz, to czy ze zdziwiona jesteś ze libed nie broni elki, libed który najwiecej prowokuje jakiejś beki z niej. Ogarnij sie ja rozumiem ze czekasz na ten order od januszy ale ze tak zacytuje klasyka ludzie trochę godności 😂

Pod tezę dobierasz te posty i tak tez czytasz? Proponuje ci czytać całość watkow na jakie sie wypowiadasz i postanawiasz dopierdolic wybiórczo.

Edytowane przez lily was here

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Daliyah napisał(a):

Przeleciałam wzrokiem modus operandi o kurwa 🤣🤣🤣 awansowałam na socjopate nr 1 chyba. Szkoda czasu Krejzi na analizę mojego modus operandi 😆 dobranoc

Ahahah

Nie odpowiadam za twoje nadinterpretacje mojego tekstu co robisz nagminnie. Ciesze sie ze rozbawiłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi