Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

O jednak jest szczery 😀

Bo to bardzo proste nie trzeba było wpisywać nawet do porównywania. Tylko w wanilii będzie, że wanilia z wanilia jest kompatybilna inaczej musi być przeciwieństwo. Ktoś kto lubi być poniżany musi szukać kogoś kto lubi poniżać. Chcesz być wiazany szukasz tego co lubi wiązać itd. 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Bo to bardzo proste nie trzeba było wpisywać nawet do porównywania. Tylko w wanilii będzie, że wanilia z wanilia jest kompatybilna inaczej musi być przeciwieństwo. Ktoś kto lubi być poniżany musi szukać kogoś kto lubi poniżać. Chcesz być wiazany szukasz tego co lubi wiązać itd. 🙄

Jeszcze switch do switcha pasuje, my to wszystko wiemy, chodziło o to żeby sprawdzić czy z tą kompatybilnoscią nie zawyża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Pokraka napisał(a):

Wiem ale zastanawiałam sie czy to powie czy będzie udawał ze pasują do siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Wiem ale zastanawiałam sie czy to powie czy będzie udawał ze pasują do siebie

To nie AI tylko cos prostrzego nie ma pewnie algorytmów ochrony samopoczucia rozmówcy 😁

23 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Jeszcze switch do switcha pasuje, my to wszystko wiemy, chodziło o to żeby sprawdzić czy z tą kompatybilnoscią nie zawyża.

Sądzę, że to prosty algorytm, który nie dba o uczucia użytkownika. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Pokraka napisał(a):

Nie, to najlepsze dopasowanie jak żydzi z nazistami 😁

Historia bywa niesamowicie przewrotna. Wiedzieliście że wnuczka amona gotha komendanta obozu w płaszowie jest ciemnoskóra i studiowała w izraelu nie wiedząc o swoim pochodzeniu? Napisała o tym książkę amon. mój dziadek by mnie zastrzelił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, ironella napisał(a):

Historia bywa niesamowicie przewrotna. Wiedzieliście że wnuczka amona gotha komendanta obozu w płaszowie jest ciemnoskóra i studiowała w izraelu nie wiedząc o swoim pochodzeniu? Napisała o tym książkę amon. mój dziadek by mnie zastrzelił.

O fajnie, że ma świadomość, że by ją zastrzelił.

My jednak mówimy o przypadku żyda, który się cieszy, że nazista go lubi I nawet na jakiś obóz zaprosil 🤗 bo prywatnie jest inny i kocha zwierzęta 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, ironella napisał(a):

Tez ostatnio ogladalam filmy o tematyce II wojny swiatowej.I wlasnie na to tez trafilam.

Kurde jak ona sie musi z tym czuć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Oni tam wszyscy kochali zwierzęta,co drugi mial psa😜

A dusze czarne.Wiec nikt mi nie wmówi, że wszyscy zwierzolubni ,zawsze maja dobre serca.To nie prawda.

No ale Żydzi, Romowie i inni byli w ich mniemaniu niżej niż zwierzęta, więc im to nie przeszkadzało kochać psy 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogladalam tez film o Żydówce ,w ktorej zakochał się niemiec(w Auschwitz) i jej pomagal.W sumie dzięki niemu chyba przeżyła.Opiekowal się nią jak byla chora(tyfus)i wogóle duzo jej dyskretnie pomagał.Póżniej po latach zeznawala na jego procesie i go broniła.(Helena Citrónova)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Come on 

25 minut temu, ironella napisał(a):

O nie wiedziałam o tym. W plaszowie zostało tylko wzgórze trawa i wielki pomnik

Ja lubię historię w podstawówce nawet chodziłam na kółko liczące całe 2 osoby xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ogladalam tez film o Żydówce ,w ktorej zakochał się niemiec(w Auschwitz) i jej pomagal.W sumie dzięki niemu chyba przeżyła.Opiekowal się nią jak byla chora(tyfus)i wogóle duzo jej dyskretnie pomagał.Póżniej po latach zeznawala na jego procesie i go broniła.(Helena Citrónova)

Wiesz co co syndrom sztokholmski ona by go broniła nawet za to ze słabiej ja kopał niż inne. Tego żaden sąd nie powinien brać pod uwagę. 

Edytowane przez Pokraka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ja to nawet mam rodzinne historie że Niemiec np przynosił jedzenie dżemy pyszne a miał jakiś stopień wyższy i nawet jak kiedyś przyłapal zydowke że tam mieszkała u moich krewnych czy sąsiadów to nie wydał jej. A kiedyś jak wypił za dużo to wyzywal i klnal na Hitlera 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pokraka napisał(a):

Wiesz co co syndrom sztokholmski ona by go broniła nawet za to ze słabiej ja kopał niż inne. Tego żaden sąd nie powinien brać pod uwagę. 

Oj nie koniecznie on był zakochany ,nawet po wojnie jej szukal a ona juz miała męża i dzieci.Ale przyjechala na proces,bo pewnie czula się w obowiazku odwdzieczyc sie mu,za pomoc i opieke , którą ja otoczyl.Ale ona sama chyba nie umiala mu odwzajemnic uczuc.Tylko w ramach lojalnosci ,zeznawala na jego korzyść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Pokraka napisał(a):

O fajnie, że ma świadomość, że by ją zastrzelił.

My jednak mówimy o przypadku żyda, który się cieszy, że nazista go lubi I nawet na jakiś obóz zaprosil 🤗 bo prywatnie jest inny i kocha zwierzęta 😏

I ma ładny mundur od Bossa;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Ja to nawet mam rodzinne historie że Niemiec np przynosił jedzenie dżemy pyszne a miał jakiś stopień wyższy i nawet jak kiedyś przyłapal zydowke że tam mieszkała u moich krewnych czy sąsiadów to nie wydał jej. A kiedyś jak wypił za dużo to wyzywal i klnal na Hitlera 

Hehehe klnął na Hitlera😜😅

No nie wszyscy niemcy byli bez serca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roznie losy ludzkie się potaczaja i nie to nie jest takie czarno białe. U mnie na wsi egzekucja była dezerterow co uciekli z wermachtu jak front już się cofal Niemcy i kilku Polaków i ruscy ich zastrzelili pokazowo. A ci Polacy błagali mówili że idą na Poznań i mówili ze mieli przymus wstąpić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Oj nie koniecznie on był zakochany ,nawet po wojnie jej szukal a ona juz miała męża i dzieci.Ale przyjechala na proces,bo pewnie czula się w obowiazku odwdzieczyc sie mu,za pomoc i opieke , którą ja otoczyl.Ale ona sama chyba nie umiala mu odwzajemnic uczuc.Tylko w ramach lojalnosci ,zeznawala na jego korzyść.

piękna 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Nie wierze w te romatycznie historie, wiem że mózg ludzki bardzo się broni przed straumatyzowaniem, a różne skrajne sytuacje wywołuje silne emocje czasem człowiek nie umie tego nazwać i wychodzi miłość 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi