Skocz do zawartości
Nerwica.com

DULOKSETYNA (AuroDulox, Depratal, Dulofor, Duloxetine Mylan/ +pharm/ Sandoz/ Zentiva, Dulsevia, Duloxetenon, Dutilox)

suzak29

Rekomendowane odpowiedzi

Witam biorę już około 6miesiech dulokstwtyne 60mg widzę duża poprawę tylko mam taki problem przez jakiś czas miałem spokój ale dalej wróciło mam podwyzszona temperaturę ciała przez cały dzień ale termometr wykazuje 36.3 a ciśnienie w normie jak zwalczyć tą temperaturę ciała 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 godzin temu, Pawel1945 napisał:

termometr wykazuje 36.3 a ciśnienie w normie jak zwalczyć tą temperaturę ciała

Ale co chcesz zwalczać? Temperaturę masz dobrą, a jeżeli wydaje ci się, że ciało jest zbyt gorące, to pewnie są jakieś somaty nerwicy. Porozmawiaj z lekarzem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema ponownie . Jestem na etapie odstawiania duloksetyny. Po tym specyfiku które nie zadziałał kompletnie , jest chyba jeszcze gorzej ze mną. Jeszcze większe ataki paniki które są codziennie. Brak kompletnie siły , do tego byle bzdura wyprowadza mnie z równowagi. Następny drag do testowania to sulpiryd. Zobaczymy co z tegorocznych będzie , pewnie nic. Pozdrawiam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z was miał tak, że biorąc 60mg duloksetyny miał coś w rodzaju biegunek i "rzadkich kupek" oraz kłucie pod żebrami jakby wątroba i czy to komuś może przeszło po jakimś czasie? Bo ja tak miałem, ale brałem duloksetynę tylko przez 2 tygodnie, ale jestem ciekaw czy może te przykre objawy ustępują czy raczej trzeba by się z nimi męczyć non stop 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, zburzony napisał:

U mnie praktycznie natychmiast, od 30 mg już. Kilka stron do tyłu sporo o dulo napisałem dość obszernie to nie będę śmiecił, możesz poczytać bo rozpisałem się hehe.

Kurna jak ja bym tak chcial😁😁😁 4 tygodnie i brak efektow, mimo polaczenia z Esci i Mirta😢

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie pierwsze podejście było nieudane. 2 miesiące brałem , doszedłem do 225 mg i nic. Teraz drugie podejście mam zacząć , tylko dawka 75 mg i do tego sulpiryd neuroleptyk 100 mg. Lekarka się uparła na prege. Zobaczymy co będzie dalej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, MuminIDM napisał:

U mnie pierwsze podejście było nieudane. 2 miesiące brałem , doszedłem do 225 mg i nic. Teraz drugie podejście mam zacząć , tylko dawka 75 mg i do tego sulpiryd neuroleptyk 100 mg. Lekarka się uparła na prege. Zobaczymy co będzie dalej. 

I co myslisz ze zaskoczy za drugim razem ? Sulpiryd jest dobry zeby prolaktyny nie podbijal skubaniec👍🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi