Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Ankieta  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy paroksetyna pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      5
    • Nie
      0
    • Zaszkodziła
      1

Rekomendowane odpowiedzi

@Fobik 89a masz tak jak ja coś takiego że ciągle porównujesz się do innych, oceniasz swoje zachowanie pod kątem innych ludzi, zastanawiasz się jak w tej czy innej sytuacji ktoś inny by się zachował? Ja tak mam od zawsze, długo nie był to aż taki problem ale ostatnio dostaję przez to do głowy. Też z tego powodu zdecydowałem się wrócić do paroksetyny, żeby mnie trochę wyciszyła, stonowała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, zburzony napisał(a):

@Fobik 89a masz tak jak ja coś takiego że ciągle porównujesz się do innych, oceniasz swoje zachowanie pod kątem innych ludzi, zastanawiasz się jak w tej czy innej sytuacji ktoś inny by się zachował? Ja tak mam od zawsze, długo nie był to aż taki problem ale ostatnio dostaję przez to do głowy. Też z tego powodu zdecydowałem się wrócić do paroksetyny, żeby mnie trochę wyciszyła, stonowała.

Tak mam.Analizuje swoje zachowanie.Też myślę jakbym się zachował inaczej itp.Ale na to jest jedna dobra myśl która mi zawsze pomaga-nikt po śmierci mojej już nie będzie pamiętał jak byłem zestresowany itp A masz tak że udajesz na siłe normalnego i poważnego i wyluzowanego ? To jest taka jakby skorupa z której ciężko się wydostać.

Escitalopram 20 

Ketrel 200-200-200

Pregabalina 600-600

Abilify 30

Mirta 45

Haloperidol 5-5-5

Akineton 2-2

Relanium 10

Xanax 1

Schizofrenia Paranoidalna,Fobia Społeczna,Agorafobia,Lęk uogólniony,NN,Depresja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Fobik 89 napisał(a):

A masz tak że udajesz na siłe normalnego i poważnego i wyluzowanego ? To jest taka jakby skorupa z której ciężko się wydostać.

Jasne, praktycznie cały czas, przede wszystkim w pracy. Generalnie właśnie taki chciałbym być dlatego gram, a przynajmniej próbuję bo niekiedy jest to niemożliwe nawet jak wezmę alprazolam czy wypiję alkohol. Po duloksetynie na przykład mi to dobrze wychodziło, byłem zajebiście pewny siebie i pełen energii. Znowu na paro kiedyś miałem czapę i byłem zamulony dlatego mogłem przy okazji sprawiać wrażenie spokojnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, zburzony napisał(a):

Jasne, praktycznie cały czas, przede wszystkim w pracy. Generalnie właśnie taki chciałbym być dlatego gram, a przynajmniej próbuję bo niekiedy jest to niemożliwe nawet jak wezmę alprazolam czy wypiję alkohol. Po duloksetynie na przykład mi to dobrze wychodziło, byłem zajebiście pewny siebie i pełen energii. Znowu na paro kiedyś miałem czapę i byłem zamulony dlatego mogłem przy okazji sprawiać wrażenie spokojnego.

Po paro dobry efekt że za cholere płakać nie można.Wszystko cię wali na lewo i prawo.Znieczulica straszna ale  płacisz za to anhedonią jak solo bierzesz.

Escitalopram 20 

Ketrel 200-200-200

Pregabalina 600-600

Abilify 30

Mirta 45

Haloperidol 5-5-5

Akineton 2-2

Relanium 10

Xanax 1

Schizofrenia Paranoidalna,Fobia Społeczna,Agorafobia,Lęk uogólniony,NN,Depresja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi