Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Maat napisał(a):

@Grouchy Smurf,about...thirty years ago.

Za to dokładnie thirty years ago ja szukałem sobie zestawu lego na prezent pod choinkę i wybrałem ten z helikopterem a później we ferie kupiłem sobie kolejny za skarbonkowe :

6664_0.jpg

6835-1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Maat napisał(a):

@Grouchy Smurf,fajne!

Moi synowie często dostawali w prezencie.Były np.takie LEGO, że z jednego kompletu można było ułożyć 3 różne modele.

To chyba Creator. Ostatnie lego dostałem od kolegi na dzień dziecka gdy miałem 25 lat ;) i to właśnie był Creator. I nie byłbym sobą, gdybym oprócz pająka, ważki i kobry nie zbudował sobie jeszcze skorpiona :P

s-l1600.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Grouchy Smurf napisał(a):

To chyba Creator. Ostatnie lego dostałem od kolegi na dzień dziecka gdy miałem 25 lat ;) i to właśnie był Creator. I nie byłbym sobą, gdybym oprócz pająka, ważki i kobry nie zbudował sobie jeszcze skorpiona :P

s-l1600.jpg

Czyli kolega wiedział, że jesteś miłośnikiem pająków 🙂

Głowę ma zarąbistą,w ogóle cały fajny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, mienta napisał(a):

U mnie w rodzinie każdy sam sobie wybiera prezent do określonej kwoty. Wszyscy pracujący dorośli składają się na wspólne konto i potem jedna osoba robi zamówienia, co kto sobie życzy (dzieci mają wyższą osobostawkę).

Niezłą macie organizacje w rodzinie. Ja robię 3 prezenty, dla rodziców i dla siostry i pewnie dostanę coś od nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mienta napisał(a):

@bei w ten sposób nikt nie dostanie niechcianego prezentu i nikt nie wyrzuci pieniędzy w błoto. Łin łin.

Rozumiem. Całkiem fajna sprawa. To trochę pokazuje, że macie dobre relacje w rodzinie, bo jednak żeby takie coś wprowadzić, trzeba się dogadać. Mnie nie cieszy za bardzo, że coś dostane, bo boję się, że i tak z tego nie skorzystam i tylko będzie mi zajmować miejsce. Jeszcze dochodzi moja bakteriofobia, która dyskwalifikuje niektóre prezenty na starcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi