Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

A ja bym zrobił ankietę – wyjdzie że 100% tęskniło (tych którzy nie tęsknili się zbanuje), to i ego się podbuduje, i dzień lepszy będzie 🙂

Wtf 

Że niby kto kogo zbanuje

Że mamy takich niby niesprawiedliwych adminów? Nudzi ci się czy co żeby znowu gównoburze zaczynać. Jeez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, cynthia napisał(a):

Och, to tylko moja zazwyczaj bezbłędna dedukcja.

No widzisz, jak się czasem pomylić można? Jeż też się kiedyś pomylił i musiał schodzić ze szczotki.

20 minut temu, cynthia napisał(a):

Idź pilnuj indory. 

Indory grzeczne, dobrze wychowane, tresowane wręcz, pilnować nie trzeba. Ale dziękuję za troskę 😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja mam, bo myslalam ze mam ochotę i mi nie smakują 😩 czyżby koniec uzależnienia od czipsów był bliski …

To nie takie proste, już to przerabialam. Moje ulubione to solone. Kiedyś trafiły mi sie przedolone... i nic. Dzisiaj o tym my myślałam że zawsze można spróbować inny smak, innego producenta itd. Moim jedynym ratunkiem było odzwyczajenie sie od nich, wtedy tak mnie do nich nie ciągnęło, ale potem spróbowałam i znowu co jakiś czas mam ochotę, ale staram sie ograniczać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, bei napisał(a):

To nie takie proste, już to przerabialam. Moje ulubione to solone. Kiedyś trafiły mi sie przedolone... i nic. Dzisiaj o tym my myślałam że zawsze można spróbować inny smak, innego producenta itd. Moim jedynym ratunkiem było odzwyczajenie sie od nich, wtedy tak mnie do nich nie ciągnęło, ale potem spróbowałam i znowu co jakiś czas mam ochotę, ale staram sie ograniczać.

Ooo też uwielbiam solone i jadłam chyba wszystkie rodzaje 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, bei napisał(a):

😃

ja już doszłam do tego etapu, ze tylko ze 3 na krzyż smaki/firmy jem, wiec już prosta droga do znudzenia nimi 😃 łudzę sie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Zawsze są orzeszki albo nachosy :(

Orzeszków nie Lubie aż tak ani nachosow na szczęście 😀

6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

A ja dzisiaj wyjadłam dziecku popcorn, bo nie powiedziało, że mamy wspólną michę 🤦🏻‍♀️

Wyrodna…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi