Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

56 minut temu, mienta napisał(a):

z głowy, tak po prostu

Akurat nie trudno Ciebie połączyć z poprzednim nickiem ;) ja już dawno wiem jaki miałaś poprzednio nick ;) sama się ujawniłaś w pewien sposób w jednym z postów. Co prawda nowi użytkownicy tego nie połączą, ale starzy na pewno wiedzą lub się domyślają.

Dzień dobry tak w ogóle 🙂

co prawda jak na razie ani trochę nie dobry i niech się już skończy, ale no przeżyć trzeba 🥲

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, 94. napisał(a):

Tu jest ogólnie wszystko widoczne, czy jesteś zalogowany, kiedy ostatnio byłeś zalogowany, co aktualnie przeglądasz i na czyj profil wchodziłeś 😂

Z pewnością nie wszystko...jesteśmy tutaj anonimowym nickami. 

1 godzinę temu, Fobic napisał(a):

Tutaj jestem. Dzień dobry 🙂

Witaj...jakos Cię brakowało😉

13 minut temu, edta napisał(a):

No dzień dobry ;)

Witaj 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, cynthia napisał(a):

Idę zaraz na miasto po zakupy. Ogarnę trochę w domu, a później się położę z książką. ❤️

Oooooo brzmi super, ja dzisiaj muszę zaliczyć wizytę u lekarza a potem pewnie też zalegnę w domu z książką. No i odkurzyć trzeba już też ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, edta napisał(a):

Jakie plany na ten piękny, jesienny piątek?

Nie wiem. Jestem po koszmarnej nocy, dawno nie miałam takiej. 

Ogólnie to muszę posprzątać w domu. Pranie już się suszy na dworze, a w sumie to już pewnie jest suche bo u mnie wieje, a że mieszkam na górce i w koło same pola to na bank jest suche😅 chciałam iść przed dom ogarnąć trochę z roślinami. Muszę ściąć znowu lebiodkę, melisę, miętę. Powinnam wsadzić jakieś chaszcze od siostry bo nadal tego nie zrobiłam🙆 powinnam róże przyciąć przy jednym oknie, bo syn już nic nie widzi przez nie😅 ale jest mega wysoka. Czekam na młodego jak wróci ze szkoły czy robił dzisiaj lekcje normalnie czy w ramach kary znowu przyniesie do domu 😏 bo ogólnie to na weekend nie mają zadawanych. Miałam jechać na zakupy ale plany się zmieniły. Mąż z synem pojechali na szybkie zakupy. Poprosiłam syna żeby mi na leki wyłożył a mąż powiedział mu że w takim razie pójdzie mi kupić, a przecież on się nie odzywa do obcych 😱 jestem ciekawa jak to będzie. Taaa mąż robi mi to na złość, to jego codzienność. A czym bardziej widzi że jest mi lepiej i się uśmiecham to tym bardziej robi wszystko by to zmienić.

28 minut temu, cynthia napisał(a):

a później się położę z książką.

O jaaaa ale ci zazdroszczę. Też bym chciała, ale u mnie się tak nie da. Chociaż może dzisiaj wzięła bym kąpiel z książką🤔 tylko tam mam spokój by czytać😅

21 minut temu, edta napisał(a):

odkurzyć trzeba już też ;)

Tak ogólnie to ja mam bardzo duży do odkurzania, nie chciała byś przyjechać 🤔😅

@Fobic ty ostatnio coś się tutaj ociagasz 🤔 mało cię jakoś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Witaj 🙂 Pominęłam ale pisałam z fonu ;)

W swoim życiu nie wypiłam żadnego energetyka :D Chyba, że kawę :D

Trzy dni wolnego mam więc mogę leniuchować trochę w domu :D

Spoczko 🙂

Zazdroszczę. Ale to dobrze, że nie piłaś. Świństwo jakich mało.

jakieś plany na ten 3 dni? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Illi napisał(a):

Szefowa próbuje ogarniać życie i obowiązki :D ale na kawę chętnie! Chętnie też bym wyszła na kawę w życiu realnym 🙂

Oo któż tutaj zawitał! 🙂 z chęcią bym się wybrała na kawę z Tobą, ale chyba mamy trochę daleko do siebie 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, edta napisał(a):

Oooooo brzmi super, ja dzisiaj muszę zaliczyć wizytę u lekarza a potem pewnie też zalegnę w domu z książką. No i odkurzyć trzeba już też ;)

Pierwsze to przeżyć w robocie (jeszcze trochę ponad godzinka), bo mnie dzisiaj wybitnie wkurzają i to wcale nie uczniowie wbrew pozorom. Zaliczyć dywanik u szefowej 😂  a później odpocząć, bo ten tydzień, a raczej jego druga połowa jest jakiś tragiczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Illi napisał(a):

Szefowa próbuje ogarniać życie i obowiązki :D ale na kawę chętnie! Chętnie też bym wyszła na kawę w życiu realnym 🙂

Chętna jestem jak nie wiem co ale j jak będziesz w moich okolicach to będzie to bardzo możliwe 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Szczebiotka napisał(a):

Tak ogólnie to ja mam bardzo duży do odkurzania, nie chciała byś przyjechać 🤔😅

Ależ ja nienawidzę odkurzać. Ale o okruszki na dywanie już się pozabijać można :(

25 minut temu, acherontia styx napisał(a):

Pierwsze to przeżyć w robocie (jeszcze trochę ponad godzinka), bo mnie dzisiaj wybitnie wkurzają i to wcale nie uczniowie wbrew pozorom. Zaliczyć dywanik u szefowej 😂  a później odpocząć, bo ten tydzień, a raczej jego druga połowa jest jakiś tragiczny.

Trzymam kciuki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Melodiaa napisał(a):

Witaj...jakos Cię brakowało😉

2 godziny temu, Szczebiotka napisał(a):

@Fobic ty ostatnio coś się tutaj ociagasz 🤔 mało cię jakoś

Bo to taki trochę gawędziarski wątek jest, a ja za tym nie przepadam. Ile można pisać jaka jest u mnie pogoda za oknem i stawiać kawę? 😅

A propos pogody, dzisiaj jeszcze słońce próbuje smażyć, ale od jutra ma być ochłodzenie z deszczami w pierwszych dniach 🌧️ także fajnie 👍

Łapcie też kawkę na zapas, jakby mnie znów nie było 🫱

duuzakawka.png.61d733c4878fef30b1ec272111a94420.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi