Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

@Dziewięćdziesiąt Cztery25 ma. @DEPERSTak zdarzają się takie przypadki. Dopiero co na mundialu zaslabl przecież Eriksen na meczu Dania ktoś tam. A on to piłkarz man united to nie zwalimy na slabych lekarzy. To jest ciekawe, bo wysportowani, wydolnościowcy, a tu w młodym wieku padają. Nie każdego serce widocznie może taki wysiłek przechodzić jak piłkarze. Dziwne bardzo że to nie wychodzi w tych badaniach ciekawe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Jurecki napisał(a):

Idź i wyspowiadaj się żeś zdjęcia robił ludziom

No ale po co od razu ta złośliwość? Człowiek jest chory, może nie pisze spójnie i z sensem (przeważnie), ale takie wyśmiewanie się zamiast pomocy jest po prostu infantylne. Dorośnijcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalja napisał(a):

@Dziewięćdziesiąt Cztery25 ma. @DEPERSTak zdarzają się takie przypadki. Dopiero co na mundialu zaslabl przecież Eriksen na meczu Dania ktoś tam. A on to piłkarz man united to nie zwalimy na slabych lekarzy. To jest ciekawe, bo wysportowani, wydolnościowcy, a tu w młodym wieku padają. Nie każdego serce widocznie może taki wysiłek przechodzić jak piłkarze. Dziwne bardzo że to nie wychodzi w tych badaniach ciekawe...

Wychodzi, tylko trzeba je najpierw wykonać, a to już w sporcie jest tak, że skoro masz dietę i trenujesz to wydaje się być wszystko ok, kardio i w ogóle śmieszne rzeczy, a nie każdy robi sobie testy wydolnościowe, echo serca, holtera tylko bazuje na EKG i morfologii. Ja jeździłem za małolata w grupie kolarskiej i nikt mnie na badania nie wysyłał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
Teraz, cynthia napisał(a):

No ale po co od razu ta złośliwość? Człowiek jest chory, może nie pisze spójnie i z sensem (przeważnie), ale takie wyśmiewanie się zamiast pomocy jest po prostu infantylne. Dorośnijcie.

Nie jestem chory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, cynthia napisał(a):

Często ludzie chorzy wypierają się choroby. I tak jest raczej i w twoim przypadku.

No i skąd te efki w sygnaturze?

Ale się wyleczyłem, a przynajmniej jestem w lepszym stanie niż miesiąc temu. Więc w praktyce jestem właściwie jak zdrowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Ale się wyleczyłem, a przynajmniej jestem w lepszym stanie niż miesiąc temu. Więc w praktyce jestem właściwie jak zdrowy.

Nie, nie jesteś. Nie widać tego po twoich postach. Wypierasz chorobę. Z tego nie da się wyleczyć. No i skoro ty lepiej się czujesz niż miesiąc temu, to nie chcę wiedzieć, co było wtedy, bo widzę (pewnie nie tylko ja) po postach, że jednak masz problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Nie jesteś. Tobie się tylko tak wydaje, nie widzisz tego co my tutaj obserwujemy. Lekarz powiedział by ci to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dziewięćdziesiąt Cztery no i ignorujesz tych, co próbują wejść na ten grząski grunt i jakoś do ciebie dotrzeć. Ciągle powtarzasz to samo, jak zepsuta płyta. Może czas w końcu wziąć się i poprawić jakoś swój stan emocjonalny? Dlaczego nie pójdziesz na terapię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, cynthia napisał(a):

Nie, nie jesteś. Nie widać tego po twoich postach. Wypierasz chorobę. Z tego nie da się wyleczyć. No i skoro ty lepiej się czujesz niż miesiąc temu, to nie chcę wiedzieć, co było wtedy, bo widzę (pewnie nie tylko ja) po postach, że jednak masz problemy.

Leżenie w łóżku 24/7, brak apetytu, niejedzenie, spanie po 3h dziennie, syf w mieszkaniu. Tak to mniej więcej wyglądało. No i bóle brzucha po zjedzeniu czegokolwiek, biegunki, stany odwodnienia.

18 minut temu, cynthia napisał(a):

Dlaczego nie pójdziesz na terapię?

Mogę w sumie pójść, czemu nie.

Edytowane przez Dziewięćdziesiąt Cztery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, cynthia napisał(a):

No to co cię przed tym powstrzymuje?

Jakoś na to nie wpadłem. Poza tym kiedyś chodziłem i było można sobie fajnie pogadać. Może się zapiszę jeszcze raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Jakoś na to nie wpadłem. Poza tym kiedyś chodziłem i było można sobie fajnie pogadać. Może się zapiszę jeszcze raz.

No widzisz. Powoli wykrzeszesz z siebie siły na walkę z problemem. Tylko daj sobie czas i uwierz w to, że jednak jesteś chory. To połowa sukcesu.

Edytowane przez cynthia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, cynthia napisał(a):

No widzisz. Powoli wykrzeszesz z siebie siły na walkę z problemem. Tylko daj sobie czas i uwierz w to, że jednak jesteś chory. To połowa sukcesu.

Nie chory tylko zaburzony, tak jak kolega wyżej powiedział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą, co to jest? 😂

DE06F2A2-0CF9-40AD-8E15-7FFD27C42208.jpeg

Nie wiem czemu nigdy na tym forum nie da się zablokować reklam.

Edytowane przez Dziewięćdziesiąt Cztery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, Dalja napisał(a):

Ja zakladam ze to sa te poszczepienne skutki uboczne,duzo mlodych ludzi,nie tylko sportowcow nagle ma problemy sercowe.I nie mowcie mi ze to teoria spiskowa.To ze wam jest dobrze nie znaczy ze inni dobrze reaguja.Ale wiadomo ze nikt tego teraz nie udowodni bo by sie pozwy sypały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Ja zakladam ze to sa te poszczepienne skutki uboczne,duzo mlodych ludzi,nie tylko sportowcow nagle ma problemy sercowe.I nie mowcie mi ze to teoria spiskowa.To ze wam jest dobrze nie znaczy ze inni dobrze reaguja.Ale wiadomo ze nikt tego teraz nie udowodni bo by sie pozwy sypały.

Coś w tym może być. Tyle nagłych zgonów opisywanych w mediach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi