Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Dalja napisał(a):

Wlasnie dowiedziałam się że sąsiada zabrał helikopter po tym jak zasłabł na boisku. Ma 20% serca i jest w śpiączce. Ktoś mi powie jak oni badają tych piłkarzy?! 

No jak ma 20% serca to nie dziwne, a to te 80% Mu odparowało🤔 , a ja myślałem, że już nic mnie w życiu nie zaskoczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Dryagan napisał(a):

Dzień dobry Wszystkim - życzę miłego dnia i miłego tygodnia. Lecę do roboty, aż się boję co tam zastanę po długim urlopie. Kawka dla wszystkich 

image.png.b8732105de907523fb5a81c8488e7a44.png

Oooo kawa 🖤

Dzień dobry. U mnie dzisiaj pierwszy dzień szkoły 🤪 jesooo ale szybko te wakacje minęły 🤨

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Może.

Do egzorcysty musisz być polecony od zwykłego księdza. Nie pójdziesz sobie od tak. Ksiądz musi najpierw ocenić, czy jesteś zniewolony czy opętany. Przeprowadzenie egzorcyzmu na osobie zniewolonej, a nie opętanej jest nadużyciem

Edytowane przez DEPERS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dziewięćdziesiąt Cztery25 ma. @DEPERSTak zdarzają się takie przypadki. Dopiero co na mundialu zaslabl przecież Eriksen na meczu Dania ktoś tam. A on to piłkarz man united to nie zwalimy na slabych lekarzy. To jest ciekawe, bo wysportowani, wydolnościowcy, a tu w młodym wieku padają. Nie każdego serce widocznie może taki wysiłek przechodzić jak piłkarze. Dziwne bardzo że to nie wychodzi w tych badaniach ciekawe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Jurecki napisał(a):

Idź i wyspowiadaj się żeś zdjęcia robił ludziom

No ale po co od razu ta złośliwość? Człowiek jest chory, może nie pisze spójnie i z sensem (przeważnie), ale takie wyśmiewanie się zamiast pomocy jest po prostu infantylne. Dorośnijcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalja napisał(a):

@Dziewięćdziesiąt Cztery25 ma. @DEPERSTak zdarzają się takie przypadki. Dopiero co na mundialu zaslabl przecież Eriksen na meczu Dania ktoś tam. A on to piłkarz man united to nie zwalimy na slabych lekarzy. To jest ciekawe, bo wysportowani, wydolnościowcy, a tu w młodym wieku padają. Nie każdego serce widocznie może taki wysiłek przechodzić jak piłkarze. Dziwne bardzo że to nie wychodzi w tych badaniach ciekawe...

Wychodzi, tylko trzeba je najpierw wykonać, a to już w sporcie jest tak, że skoro masz dietę i trenujesz to wydaje się być wszystko ok, kardio i w ogóle śmieszne rzeczy, a nie każdy robi sobie testy wydolnościowe, echo serca, holtera tylko bazuje na EKG i morfologii. Ja jeździłem za małolata w grupie kolarskiej i nikt mnie na badania nie wysyłał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
Teraz, cynthia napisał(a):

No ale po co od razu ta złośliwość? Człowiek jest chory, może nie pisze spójnie i z sensem (przeważnie), ale takie wyśmiewanie się zamiast pomocy jest po prostu infantylne. Dorośnijcie.

Nie jestem chory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
Teraz, cynthia napisał(a):

Często ludzie chorzy wypierają się choroby. I tak jest raczej i w twoim przypadku.

No i skąd te efki w sygnaturze?

Ale się wyleczyłem, a przynajmniej jestem w lepszym stanie niż miesiąc temu. Więc w praktyce jestem właściwie jak zdrowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Ale się wyleczyłem, a przynajmniej jestem w lepszym stanie niż miesiąc temu. Więc w praktyce jestem właściwie jak zdrowy.

Nie, nie jesteś. Nie widać tego po twoich postach. Wypierasz chorobę. Z tego nie da się wyleczyć. No i skoro ty lepiej się czujesz niż miesiąc temu, to nie chcę wiedzieć, co było wtedy, bo widzę (pewnie nie tylko ja) po postach, że jednak masz problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Nie jesteś. Tobie się tylko tak wydaje, nie widzisz tego co my tutaj obserwujemy. Lekarz powiedział by ci to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi