Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż... nie czuję się źle. Ale bywam rozdrażniona i rodzina mówi, że jestem pobudzona. Ja tego jakoś mocno nie odczuwam, ale chyba coś jest na rzeczy. Lit bardzo niski się okazało dzisiaj - 0,43, więc nawet nie stabilizuje (może troszkę).

Ten, kto idzie własną drogą, rzadko spotyka innych.

empatia selektywna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czuję się chyba "za mocno" - przynajmniej według domowników. KURRRRRR... dlaczego ten lit się aż tak obniżył? Nie ogarniam. No ale samopoczucie mam okej. Kilka dni gorszych, bo PMS, a dziś dostałam okres i wiem, że w ciągu góra dwóch dni samopoczucie będzie lepsze. Lekkie rozdrażnienie wczoraj. Odczuwam większą energię, to prawda. Mam ochotę wychodzić z domu, sprzątać, coś działać. Ale czy to już górka? Wstaję w środku nocy, sypiam w dzień i trochę w nocy. Znowu coś z tym snem nie jest tak jak u normalnych ludzi. Mam do tego dystans. Nie załamuję się. Tylko okropnie nie chciałabym znowu iść do szpitala. Niech to ogarnie lekarka ambulatoryjnie. Bo nie zniosę zamknięcia.

Ten, kto idzie własną drogą, rzadko spotyka innych.

empatia selektywna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od paru dni i dzisiaj czuję się jakbym przeszedł swoisty reset mózgu. Już nie chodzi o same migreny które miałem bardzo długo, i też dziwne wrażenie spięcia głowie i mięśni, ale czuję, jakby w końcu moje ciało zaczęło odpoczywać a nie generować wieczne reakcje stresowe. Zacząłem znowu brać pregabalinę.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi