Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

@Verinia Moi kuzyni mają dzieci, jedno starsze ode mnie :P ale ci młodsi mają z roczników 00s i 2010s i ogólnie mam dobry kontakt mimo, że jestem generalnie nudny i zamknięty w swoim świecie ale mimo wszystko wielu ludzi mnie lubi. No i mam przyszywaną młodszą siostrę choć rodzeństwa nie mam, ale zawsze miałem takie pragnienie je mieć i jakoś tak spontanicznie wyszło, że się siostra znalazła. Jest 2 razy młodsza ode mnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość katrin123

@Ladyboy  na silowni stawy zniszczczylam,dlatego teraz chodzenie i jest ok ,w domu mam orbitrek, stepper ,i od czasu do czasu dreptam ale tylko trochę. Musiałam przearanżowac cały styl co nieco pozmieniać.

Dopiska

to zn. nie zniszczyłam ale szkodziło mi na stawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Dzięki. Twoje słowa będą kojarzyć mi się ze słodkością noworocznego sernika, który właśnie dojadam 💗

haha, cute ❤️

Dziś czuję się o dziwo dobrze, zważając na obniżenie przeze mnie dawki pregi. Teraz biorę 150mg.

Chyba dam radę to całkiem odstawić. Na razie zostaję na tej dawce.

Dziś czuję się o dziwo dobrze, zważając na obniżenie przeze mnie dawki pregi. Teraz biorę 150mg.

Chyba dam radę to całkiem odstawić. Na razie zostaję na tej dawce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Kiepsko. Dzisiaj naszedłem siostrę swojej byłej w pracy. Skończyło się aferą. Później byłem u psychiatry. Chciałem pojechać do siostry, bo już dłużej nie wytrzymam rozłąki, ale nie mam do tego fizycznej możliwości. Odwala mi totalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
24 minuty temu, Jurecki napisał(a):

Jakie?  Też bym się chciał przespać dłużej :smile:

Nie wiem. Wziąłem losowo co było w szufladzie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość katrin123

@bei przeszlo ,2 dni bolała glowa ,wiesz napięcie.Męczą myśli .Całą noc spalam przy  wlączonym tv na muzyce ,i rano wstałam lekko ,spłynęły problemy z głowy, i wszystko znowu stało się jasne ,wiem co robić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi