Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam depresji, a piszę jak się czuję, bo inni to robią 🫠

Dzisiaj znów elegancko. Jakbym miał tendencję do popadania w manię, to chyba od czterech dni byłbym w jednym wielkim maniakalnym epizodzie 😁 jednak za dużo tego Luminalu 200 mg każdym wieczorem, jak to tydzień czasu siedzi w organiźmie i każda dawka się kumuluje + baklofen 50-75 mg na odwagę i motywację do działania. Muszę przyznać, że mój miks sprawdził się idealnie, ale nikomu nie polecam takich eksperymentów. Jestem przefaszerowany chemią i jak coś takiego na mnie działa, to najpewniej nie wstalibyście do pracy w ogóle, albo poszli w stanie jak po 0,5 L wódki (24/7) i spali w strakcie pracy, wyrywając chłopaków, lub dziewczyny w pobudkach ze snu. To nie jest dla normalnych ludzi 🤓

Nowa praca, to i stres więc zrobiłem mały eksperyment i ten Luminal (fenobarbital) to jest wariat, muszę trochę sfolgować, chociaż teraz już za późno 😅

W każdym razie czuję się elegancko x2 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

57 minut temu, Harding napisał(a):

Kolejny horror/koszmar za mną ― śniło mi się, że dostałem jedynkę z fizyki, pan nauczyciel wywołał mnie do odpowiedzi, a zadanie było niesamowicie trudne blob.png.048e31932ac66ea6558444d182cc7de9.png(jak dla mnie :bezradny:)

@Harding,nie zazdroszczę.

Jeszcze co jak co, ale fizyka...

Uuu, byłam cienka z przedmiotów ścisłych 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej i spokojniej. Poziom libido wyrównany. Wyspałam się po Ketrelu. Rozmyślam nad życiorysem, który mam napisać na terapię. Nie wiem już co w nim napisać właściwie. Nie mam dużo do opowiedzenia, choć ponad 30 lat. Jakoś trudno mi jest od czegokolwiek zacząć. Jakieś to takie mdłe mi się wydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Maat napisał(a):

@Meya,to dokładnie tak jak ja.

A ja z kolei fizycznie zmęczony po pracy ale szczęśliwy bo dobrze mi szło. Widzę, że szczęście, smutek to są jak nieodnawialna, krążąca energia, która o trafia się raz na tego lub tamtego.

Edytowane przez AVRL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Meya napisał(a):

Przytulam Cię wirtualnie 💚

Ja również Ciebie przytulam!

9 minut temu, AVRL napisał(a):

A ja z kolei fizycznie zmęczony po pracy ale szczęśliwy bo dobrze mi szło. Widzę, że szczęście, smutek to są jak nieodnawialna, krążąca energia, która o trafia się raz na tego lub tamtego.

Coś w tym jest!

Fajnie, że dobrze Ci szło w pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi