Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Czają się.......

Asiu nie zauważyłaś tej prawidłowości, że oni pojawiają się tylko wtedy jak nie bierzesz leków? To oznacza jedno - istnieją tylko w Twojej głowie. Są urojeniami, które produkuje chory mózg. Wróć do leczenia, a to wszystko minie. Posłuchaj się lekarza

Nikt nie przyjdzie cię uratować. Nowy partner czy awans nie naprawią twojego wnętrza, bo masz 100% odpowiedzialności za swój własny umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Illi napisał(a):

Fizycznie kiepsko, choróbsko mnie dopadło. 

@Illi, życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia :D Pamiętaj o wizycie u lekarza oraz zażywaniu przepisanych leków ;)

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 10.11.2023 o 15:26, Jurecki napisał(a):

Czekam na kuriera i jestem trochę podenerwowany.

@Jurecki, a co ma Ci dostarczyć kurier? I dlaczego jesteś podenerwowany?

Czuję się znakomicie ;)

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Harding napisał(a):

@Jurecki, a co ma Ci dostarczyć kurier?

Myszkę pionową do komputera. Tak zawsze jestem podenerwowany jak czekam na kuriera bo nie wiadomo kiedy on będzie. No i towar chcę jak najszybciej wypróbować.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Jurecki napisał(a):

Tak zawsze jestem podenerwowany jak czekam na kuriera bo nie wiadomo kiedy on będzie. (...)

@Jurecki, u mnie kurier - InPost czy DPD - pojawia się przeważnie w godzinach między 10 a 13.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, acherontia styx napisał(a):

Dlatego ja zamawiam do paczkomatu.

A to miała być przesyłka z Chin. Inie wiedziałem jak mi tą paczkę dostarczą bo to pierwszy raz tak zamawiałem. Okazało się że to kurier Pocztex ma mi ją dostarczyć. Czekałem na niego i czekałem. Ja też wolę przesyłkę do paczkomatu.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi