Skocz do zawartości
Nerwica.com

Gdzie jest dawny użytkownik tego forum?

lula

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Cynthia napisał(a):

@Psychoanalepsja_SS heeej, wchodzisz tutaj jeszcze? Ma może ktoś kontakt?

@Cynthia, wszedłem na profil @Psychoanalepsja_SS [link: profil @Psychoanalepsja_SS] i dowiedziałem się, że już dawno ten użytkownik nie logował się na Forum Nerwica, ostatnio zalogowowany/a 5 marca 2026 r.

Edytowane przez Harding

Szeregowiec Wally Parr: "Po latach podsumowałbym to krótko: Cholerne marnotrawstwo. Tak samo można opisać każdą wojnę w historii świata. Małą, wielką, średnią. Cholerne marnotrawstwo." [cytat za: "Lądowanie w Normandii. Nieznane taśmy.", odc. 3 (2024)]

Generał Stanisław Sosabowski: "Jeśli jeden człowiek mówi: «Słuchajcie, pobawimy się dzisiaj w wojnę», to wtedy wszyscy giną." [cytat za: film "O jeden most za daleko" (1977)]

F20.0, Clopizam [LINK #1] → 100mg [1-1-1], Asentra [LINK #2] → 50mg [1-0-0], Reagila [LINK #3] → 3mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ja nie mam kontaktu aktualnie. Ale miałam więc mogę znaleźć... tylko nie wiem czy tak wypada dac bez pytania 

nie no luzik, nie oczekuję tego od ciebie. miałam na face go ale zmieniłam konto 😕 ale może tu jeszcze wejdzie, a jak będziesz mieć z nim kontakt to pozdrów od cynthii ^^ 

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Cynthia napisał(a):

nie no luzik, nie oczekuję tego od ciebie. miałam na face go ale zmieniłam konto 😕 ale może tu jeszcze wejdzie, a jak będziesz mieć z nim kontakt to pozdrów od cynthii ^^ 

W takim wypadku to mogę dac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi