Skocz do zawartości
Nerwica.com

Poczucie własnej wartości

Angel26

Rekomendowane odpowiedzi

Luktar, Niestety,wszystkiego mieć nie można, mi np o ile los "przysrał" cechami jak względna inteligencja,niekoniecznie płytkie podejście do ludzi i świata,jakieś tam poczucie humoru, To tak w inną stronę - zryty beret,słabe nerwy,brak zaradności,"zakręcenie" - czyli czasem byle głupota może mnie skołować,co dla normalnego człowieka jest nie do pojęcia,słaba psycha i parę innych - to tak w skrócie.

Oczywiście pamiętam,że moje decyzje,życie,wychowanie,otoczenie - to wszystko miało znaczenie przy tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, No zdaję sobie sprawę, że nie można mieć wszystkiego dlatego mimo że mnie w jakimś tam stopniu ranił ex kontrolując moją wagę, nie zrażałam się. No ale czara goryczy się przelała :mrgreen:

Wiesz mój ojciec mimo, że zaradny to w gruncie rzeczy też słaby psychicznie jest. Poza tym Kestrel, gdybyś znalazł fajną kobietkę to by wprowadziła w Twoje życie dużo radości i od razu inaczej byś się poczuł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdybyś znalazł fajną kobietkę to by wprowadziła w Twoje życie dużo radości i od razu inaczej byś się poczuł.

Rotten soul czytaj to! W końcu kobieta przyznaje otwarcie że bycie z kobietą może cieszyć faceta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Z tą Loża Masonerii to ciii, bo się będą doszukiwać jakiś ukrytych znaczeń w tym oku w lewym górnym rogu ekranu :D

Luktar, Psy się po nich liżą, faceci się po nich drapią, co w tym dziwnego ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luktar, Generalnie się zgadzam - relacja z 2 osobą może poprawić jako tako stan psychiki,odciąga od własnych problemów,zgubą jest tylko uzależnianie się od 2 strony,opieranie na związku całego swojego ja,własnej wartości,w przypadku rozpadu jest gorzej niż wcześniej.

Jednak dla mnie relacje międzyludzkie,związki - to jeden wielki hazard.

Zresztą,najpierw bym musiał poskładać to rozszarpaną samoocenę,potem wiarę w ludzi....daleka droga do tego,o ile w ogóle do przejścia.

-- 15 lis 2013, 00:35 --

Tomcio Nerwica, To nasze top secret logo,true story :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, przecież się z Tobą droczę. Drapcie się po jajkach ile wlezie, tylko nie za mocno, żeby wiązadeł nie uszkodzić :P

Kestrel, kurcze, jeśli nie przełamiesz niechęci do ludzi to nie będziesz mógł w pełni delektować się złożonością ich natury. Lubię ludzi, raczej nie lubię siebie co utrudnia i komplikuje mi z nimi relacje. No bo gdybym np. nie miała obsesji kryptogeja to być może byłabym nadal ze swoim poprzednim facetem. Psycholog próbuje wytłumaczyć mi, że jest coraz więcej ludzi biseksualnych i nic w tym złego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luktar, Tu też dziwna rzecz - Ale np bardziej lubię,toleruje itp ludzi tutaj z forum (w sensie obdarzam zaufaniem,czy czymś takim) niźli w rzeczywistości tych wokoło...

Zbyt mi się codzienność i rodzina przyczynili do zrytego beretu,by im ufać,i po części stąd też takie a nie inne podejście...wszystko w granicach rozsądku względnego co do relacji z innymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, przestańmy gadać o męskich genitaliach, bo moja niezaspokojona żądza sprawi, że będą mi się śniły obrazy jak u Gigera

http://www.bergoiata.org/fe/Giger/hr_giger_csg048.jpg

-- 15 lis 2013, 01:59 --

Kestrel, wcale mnie nie dziwi, że znajdujesz tu bliskie dusze. Ja też na tą chwilę np. nie mam komu zwierzyć się ze swoich spraw więc tutaj nałogowo zaglądam i piszę. Ciekawe, że zawsze znajdę tu poradę i w każdej chwili są te same osoby na końcu kabla. Tak chyba powinno być w prawdziwym życiu. No ale ludzie nie chcą słuchać o smutach. Wolą zająć się pracą a wieczorem telewizorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu też dziwna rzecz - Ale np bardziej lubię,toleruje itp ludzi tutaj z forum (w sensie obdarzam zaufaniem,czy czymś takim) niźli w rzeczywistości tych wokoło...

Zbyt mi się codzienność i rodzina przyczynili do zrytego beretu,by im ufać,i po części stąd też takie a nie inne podejście...wszystko w granicach rozsądku względnego co do relacji z innymi.

Kurcze ja mam tak samo :roll: masakra:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu też dziwna rzecz - Ale np bardziej lubię,toleruje itp ludzi tutaj z forum (w sensie obdarzam zaufaniem,czy czymś takim) niźli w rzeczywistości tych wokoło...

Kurcze ja mam tak samo :roll: masakra:/

Mam tak samo. Tutaj są osoby, które rozumieją nas jacy jesteśmy, a na żywo to ludzie wiadomo jacy są...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi