Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zanotowałam żadnego jeszcze siwego włosa. Na szczęście. Miałam już chyba wszystkie kolory włosów. Ja najlepiej się czuję jako czekoladka...

I chyba to najlepsza opcja bo większość mówiła, że najkorzystniej. 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Nie zanotowałam żadnego jeszcze siwego włosa. Na szczęście. Miałam już chyba wszystkie kolory włosów. Ja lepiej się czuję jako czekoladka...

Czekoladka taka ciepła? Ja właśnie  uciekam od ciepłych tonów:D ja miałam ciemne glownie Ew jakies wpadki z rudym😃 a najjaśniejsze to przygody z ombre / sombre - koloryzacja, która ktos określa uroczym określeniem podkarpacki blond 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Czekoladka taka ciepła? Ja właśnie  uciekam od ciepłych tonów:D ja miałam ciemne glownie Ew jakies wpadki z rudym😃 a najjaśniejsze to przygody z ombre / sombre - koloryzacja, która ktos określa uroczym określeniem podkarpacki blond 😃

Bardziej zimna a teraz mam ombre...schodzę z brązu u nasady do blondu. Jednak nie podoba mi się bo za dużo blondu więc skoryguje to następnym razem. Rude końcówki miałam, czerwone i różne inne  odcienie. Nawet fiolet się pojawił ale nie taki intensywny. Na zieleń i niebieski się nie zdecydowałam bo to zbytnią ekstrawagancja jak dla mnie już 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Bardziej zimna a teraz mam ombre...schodzę z brązu u nasady do blondu. Jednak nie podoba mi się bo za dużo blondu więc skoryguje to następnym razem. Rude końcówki miałam, czerwone i różne inne  odcienie. Nawet fiolet się pojawił ale nie taki intensywny. Na zieleń i niebieski się nie zdecydowałam bo to zbytnią ekstrawagancja jak dla mnie już 😛

Feminizm i LGBT 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Ja długo nosiłam sombre. Zaczelo sie od nieśmiałego ombre a potem coraz mocniej. Potem jakos wrocilam do swoich i jednak pasują najbardziej. 
z kolorów podobaja mi sie jakies różowe itd ale w moim przypadku wiązałoby sie to niestety z dekoloryzacja, wiec muszę sobie odpuscic. Nawet jakies drogeryjne szamponetki odpadaja bo nie chwyci. Może kiedys koncowki, które będę mogła spisać na straty 😃 ale pdoobaja mi sie bardzo, maffashion miała takie super różowe raz zrobione, zaraz poszukam foty 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja długo nosiłam sombre. Zaczelo sie od nieśmiałego ombre a potem coraz mocniej. Potem jakos wrocilam do swoich i jednak pasują najbardziej. 
z kolorów podobaja mi sie jakies różowe itd ale w moim przypadku wiązałoby sie to niestety z dekoloryzacja, wiec muszę sobie odpuscic. Nawet jakies drogeryjne szamponetki odpadaja bo nie chwyci. Może kiedys koncowki, które będę mogła spisać na straty 😃 ale pdoobaja mi sie bardzo, maffashion miała takie super różowe raz zrobione, zaraz poszukam foty 

Taki delikatny róż..poświata chyba. O tym piszesz? Ładnie ale nie dla mnie. Zbyt cukierkowo. Zresztą ja już za stara mam wrażenie. 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

O tym samym pomyślałam. Gdybym miała po 30 a nie po 40 to jeszcze ale ty jesteś zakładam dużo młodszą ode mnie 😃

Nie wiem ile masz ale statystycznie jak jesteśmy na takim relikcie jak forum to słowo dużo możesz skreślić 😃 i mi za chwile nie będzie przystoic o ile ten moment już nie nadszedł 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie wiem ile masz ale statystycznie jak jesteśmy na takim relikcie jak forum to słowo dużo możesz skreślić 😃 i mi za chwile nie będzie przystoic o ile ten moment już nie nadszedł 😃

Haha ale trafiają tu różni ludzie i nawet niepełnoletni. Ten relikt jest wyjątkowy i żadne tiki tiki i fejsriki tego nie zmienia. To forum przechodzi swoją drugą młodość 😛

Wydaje mi się że nick Krejzi nie ma ograniczeń wiekowych 😃

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Haha ale trafiają tu różni ludzie i nawet niepełnoletni. Ten relikt jest wyjątkowy i żadne tiki tiki i fejsrki tego nie zmienia. To forum przechodzi swoją drugą młodość 😛

Wydaje mi się że nick Krejzi nie ma ograniczeń wiekowych 😃

No ja bym chciała. Dla mnie fora są super ;) pisze na nich już od 50 lat 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

41 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Nie zanotowałam żadnego jeszcze siwego włosa. Na szczęście. Miałam już chyba wszystkie kolory włosów. Ja najlepiej się czuję jako czekoladka...

I chyba to najlepsza opcja bo większość mówiła, że najkorzystniej. 

To ja mam ich już całkiem sporo ;) 

dzisiaj szalone spożywcze zakupy xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

z kolorów podobaja mi sie jakies różowe itd ale w moim przypadku wiązałoby sie to niestety z dekoloryzacja, wiec muszę sobie odpuscic.

Miałam różowo-fioletowe włosy i nie polecam. Wypłukuje się bardzo szybko, co miesiąc trzeba latać do fryzjera na odświeżenie

obraz_2026-02-26_230927508.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi