Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

No nie wiem, te spodnie sa ze sztruksu.

Biurwa z działu IT 😀

Ten sweterek fajny. W ogóle lubiłam Marks and spencer, szkoda ze sie wynieśli z Polski.

jeszcze top shop był fajny, ale drogi.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj pierwszy raz skorzystałam z wirtualnej przymierzalni sinsaya. Jestem w szoku jak udało się nałożyć ubranie na moje zdjęcie tak że wygląda całkiem naturalnie. Tylko paskudne stopy mi dokleili 😂

Przepraszam za offtop, zamelduję jeśli kupię tę sukienkę 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koło do taczki sobie kupiłem, bo mi w starym powietrze schodzi. Może się też przyda do czegoś innego, zgodnie z zasadą „weź koło i walnij się w czoło”. Oprócz tego dwie żaby, które rechoczą, gdy się koło nich przechodzi. Będzie na działkę, przy furtce, zamiast klasycznych lwów. Ta działka i tak jest już najpiękniejsza w okolicy, to teraz dodatkowo będzie wszystkich wkurwiać rechotaniem żab. I sowę kupiłem, która rusza i mruga oczami. I tableta, takiego małego, 9 cali, do calli będzie, bo mam za dużego i jest nieporęczny, a tego za dużego oddam kotu do filmów z ptakami i rybkami, bo lubi oglądać. I koszulę nową. I to chyba tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Doktor Indor te rechoczące żaby mnie zaciekawiły...dobry byłby też śmiech Jokera,jakby ktoś w nocy się podkradał,a tam z krzaków taki śmiech psychopatyczny 😅😅.Chociaz nie raz w miejskiej komunikacji komus z kieszeni się coś podobnego wydobywa ,wszyscy poruszeni a facet tel wyciaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Biurwa z działu IT 😀

Ten sweterek fajny. W ogóle lubiłam Marks and spencer, szkoda ze sie wynieśli z Polski.

jeszcze top shop był fajny, ale drogi.

Ja zawsze uważałam M&S za sklep dla starych ludzi, bo tam zawsze są starzy ludzie 😄 ale sama też lubię, jest zwykle duży wybór.

Topshop teraz jest już chyba tylko online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dzisiaj pierwszy raz skorzystałam z wirtualnej przymierzalni sinsaya. Jestem w szoku jak udało się nałożyć ubranie na moje zdjęcie tak że wygląda całkiem naturalnie. Tylko paskudne stopy mi dokleili 😂

Przepraszam za offtop, zamelduję jeśli kupię tę sukienkę 😉

Ja lubię tylko tam po generować te wizualizacje, fajnie wyszczuplają 😂  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Mnie nie wyszczupliło 🤔 może dlatego, że krój sukienki ze zdjęcia odpowiadał temu przymierzanemu.

Mnie wyszczupla tylko czasem straszne ręce dokleja albo ogromne stopy  😂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Lucy32 napisał(a):

@Doktor Indor te rechoczące żaby mnie zaciekawiły...dobry byłby też śmiech Jokera,jakby ktoś w nocy się podkradał,a tam z krzaków taki śmiech psychopatyczny 😅😅.Chociaz nie raz w miejskiej komunikacji komus z kieszeni się coś podobnego wydobywa ,wszyscy poruszeni a facet tel wyciaga.

Nie kuś :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Kupiłam sobie szampon i odżywkę profeszynal do wlosow, bo fryzjerka mnie opierdzielila czego i jak rzadko uzywam do pielęgnacji 😃

Byłam ostatnio w sklepie fryzjerskim i kupiłam maske oraz jakaś termoochrone. Do włosów mam najwięcej różnych specyfików z wszystkich kosmetyków. 

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

Byłam ostatnio w sklepie fryzjerskim i kupiłam maske oraz jakaś termoochrone. Do włosów mam najwięcej różnych specyfików z wszystkich kosmetyków. 

O jeszcze zapomniałam o termoochronie. Opierdolila mnie na tylu polach, ze straciłam rachubę 😃 ale to już kupie drogeryjne 

Za to lajki na Insta sie sypia wiec wybaczę jej te brutalna szczerość 😄🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

O jeszcze zapomniałam o termoochronie. Opierdolila mnie na tylu polach, ze straciłam rachubę 😃 ale to już kupie drogeryjne 

Za to lajki na Insta sie sypia wiec wybaczę jej te brutalna szczerość 😄🤭

Polecam  botoks na włosy. Włosy sporo zyskały. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Polecam  botoks na włosy. Włosy sporo zyskały. 

Ja zrobiłam olaplex pare miesięcy temu po raz1 i byłam zadowolona ale z kolorem zrobił mi srake. Przypomniałas mi kolejny zarzut z dzisiaj czyli zapytała mnie po chuj farbuje włosy na identyczny kolor jak mój i teraz muszę mierzyć sie ze sraka która wypłukał olaplex 😃

botoks na czym polega? Chyba mi proponował to i to ale ze pod moje włosy bardziej olaplex by doradzał.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Też cię o to pytałam i nie uzyskałam jasnej odpowiedzi. Od tego czasu waham się czy to jakiś pierdolec czy osiwiałaś po 30.

Najpierw pofarbowałam z nudow na czekoladę, kolor który robiłam w czasach studenckich, czułam sie dziwnie i chciałam wrocic do swojego. Poza tym pojawiły mi sie siwe 😕 (kafeterio notuj) przy skroniach, Fun fact jest taki, ze farba której uzywam co do zasady ich nie pokrywa 😃 no i zarówno fryzjer u ktorego byłam wcześniej jak i dzisiejsza babeczka mowili ze nie widza

żadnych siwych patrząc na mnie jak na wariatke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Nie znam. Widzę, że jakiś zestaw kosmetyków niezbyt tani. 

https://www.drstawowska.pl/blog/botoks-na-wlosy

Ja to znam z nazwy, a robiłam w salonie, bo sie wbiłam za kogos kto miał robić koloryzacje i gość miał sporo czasu wiec stwierdziłam a trzasne se jakaś pielęgnację, kto bogatemu zabroni.

ale można tez w domu to zrobić tlyko to sa chyba jakis lżejsze wersje 

Co do tego botoksu to już kojarzę, kusiło mnie wtedy ale on doradził mi jednak olaplex 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja widzę u siebie jeden na środku głowy a ile jest więcej to nie wiem, się nie rzuca w oczy. Jako, że z włosami robię tyle, że je myję szamponem, to wizja farbowania mnie przeraża.

No ja je widze zawsze w domu, bo mam mocne światło w łazience  i często zaczesane włosy do góry, na rozpuszczeniu nie widać dlatego oni tez nie widza. Ale ja widze 😛 zazwyczaj wyrywalam ale już nie chce tego robić 😃 u ciebie to i tak nie będzie widać bo masz jasne włosy. u mnie sie wybija niestety na ciemnych.

co do tego farbowania, to Ogolnie tak to upierdliwe, ale te farby, ktorych uzywam

to są takie bardziej jak szampony do 20 myć, dlatego średnio pokrywają siwe. 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi