Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co was dzisiaj ucieszyło?

Ewawe

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu, w wieku 30 lat, "wyleczyłem się" z kompleksu niskiego wzrostu. Cała ósemka mojego rodzeństwa jest wyższa ode mnie, i o wiele cięższa, nawet najmłodsi, 12, 13 i 14 lat. Wzięli geny po swoich ojcach, a ja po mamie. Jakiś czas temu, jak byłem z bratem i siostrą na spacerze, śmiałem się, że jakby ktoś za nami szedł, i nie widział naszych twarzy, to by pomyślał że idzie matka, ojciec i syn. Oczywiście synem byłbym ja. Ten sam brat, ma ksywę "Obelix" bo jest mocno otyły i podciąga spodnie pod same pachy. I dzisiaj żartowałem że jak on jest Obelixem, to ja zapuszczę wąsa i będę Asterixem, bo taki ze mnie wąsaty kurdupel. Czyli przestałem się przejmować swoim wzrostem i zacząłem z niego żartować. Jeszcze się w rodzinie śmiejemy, że jestem najsilniejszym człowiekiem świata, 210cm wzrostu i 160kg wagi, albo że wyglądam jak Pudzian w wieku 5 lat. Albo że mam bicki jak komar pięty. Już nie mam kompleksów z powodu swojego wzrostu, tylko sobie z niego żartuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Ojj, pamiętam zawsze rano gdy wchodziłem do przedpokoju to pieseł co prawda głowy nie podnosił ale tłukł ogonem :P

Super sprawa 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi