Skocz do zawartości
Nerwica.com

Imigranci - za czy przeciw?

kliku

Rekomendowane odpowiedzi

Wybory we Francji,lada chwila.Ale we Francji też nie wszyscy są za muzułmanami.

A co sądzicie,o tej organizacji Synowie Odyna ?

Jeszcze nie ale za parędziesiąt lat to może być większość.

A w Szwecji dalszy ciąg ubogacania, 14 latka ma męża kuzyna i jest w ciąży powinni jej męża aresztowane za pedofilie, gwałt i kazirodztwo ale zamiast tego żyją w strachu że coś im zrobi. https://euroislam.pl/szwecja-walka-z-malzenstwami-dzieci-grozi-smiercia/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh,cały ten islam.Po co to wogóle jest na tym świecie ?
Mahomet trafił na odpowiedni czas i miejsce. Zresztą cała ta islamska ideologia nie wzięła się znikąd to sposób życia i patrzenia na świat pustynnych nomadów w połączeniu miejscowych wierzeń nie wyłączając judaizmu i chrześcijaństwa. Gdyby nie podbój olbrzymiego połaci świata w pierwszych wiekach islamu prawdopodobnie ta religia byłaby zapomniana jak setki innych, ale kto wie Chrześcijaństwo się formowało bardzo długo w ukryciu i jakoś przetrwało. Ludzie nie znoszą duchowej i ideologicznej próżni w Polsce teraz mamy szaleńców Kodu i PiSu które przybierają coraz bardziej irracjonalny religijny charakter.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Islam,ma dziś wyznawców wszędzie.Od biedaków w Dżibuti,po multi milionerów w Katarze.Szkoda,że Bizancjum było za słabe by,pokonać islam.Lub w Hiszpanii Wizygoci.Z drugiej strony,gdyby nie islam.Nikt,by nie przetłumaczył dzieł Arystotelesa.

Ale to były inne czasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem przeciwny islamowi, chora ideologia, która kaleczy wierzących w nią ludzi jak i innych nie wierzących czy też innowierców. Z resztą jestem przeciwny wszelkim religiom. Islam powinien być wypleniony z wierzeń rodzaju ludzkiego, zakazany na całym świecie. Jak zdelegalizować i islam i sprawić aby ludzie nie byli poddawani indoktrynacji i zrozumieli, że to jest absurd? Tego nie wiem, jednak musi kiedyś do tego dojść, że ludzkość porzuci tą religię. Nie wiem kiedy to się stanie, ale kiedyś na pewno, kilkadziesiąt, kilkaset lat??? Tego nie wiem, jednak wierzę, że kiedyś wygra intelekt, jak na razie delegalizacja tej ideologii jest nie wykonalna. Co by to było gdyby ktoś ustanowił prawo, że nie możesz wierzyć w islam? Ludzie by się zbuntowali i jeszcze gorliwiej by wierzyli i bronili tej religii czując się jak uciśniony lud, któremu chce się odebrać to co dla nich najważniejsze. Co do samych imigrantów, którzy uciekają przed wojną? Oczywiście należy im się pomoc i wsparcie. Pod warunkiem, że nie wyznają tej chorej ideologii, która promuje przemoc i całe to gówno, wiadomo o czym mowa. Jeżeli chcą pomocy, muszą się dostosować do naszych warunków, naszej kultury, naszego prawa. A jeżeli ktoś chce nam narzucić własne prawa to niech spada z powrotem do własnego kraju. Przykład: jeżeli jesteś gościem w czyimś domu, to będąc normalnym człowiekiem, jesteś wdzięczny za gościnę, powiedzmy nocleg, dostosowujesz się do warunków panujących w tym domu, nie marudzisz, że jedzenie było be, jakiekolwiek by było. Po prostu jesteś wdzięczny i dziękujesz za gościnę. Natomiast muzułmanie w tym przykładowym domu chcieli by najpierw narzucić własne prawa a później wypieprzyć cię z twojego domu! Nie będę się tutaj rozgadywał, każdy wie o co chodzi, mamy przykłady z całej Europy. Dla mnie to jest skur.ysyństwo, któremu mówię stanowcze NIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co by to było gdyby ktoś ustanowił prawo, że nie możesz wierzyć w islam? Ludzie by się zbuntowali i jeszcze gorliwiej by wierzyli i bronili tej religii czując się jak uciśniony lud, któremu chce się odebrać to co dla nich najważniejsze
To zabronienie wyznawania islamu jest raczej nierealne, no i by przyniosło przewidywane skutki. Oni i tak uważają się za prześladowanych,dyskryminowanych i oszukiwanych nawet jeśli to nieprawda w to wierzą. Czytałem ostatnio książkę o europejskich dzihadystach i oni w kółko powtarzali jak to krzyżowcy( Europa, Usa a nawet Assad który jest muzułmaninem) zabijają niewinnych Syryjczyków, Irakijczyków, Palestyńczyków i tak też uważa większość innych muzułmanów że są przez cały nieislamski świat mordowani.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku roku pojawiły się doniesienia o atakach chemicznych, które przygotowuje isis

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Brytyjski-minister-ostrzega-ISIS-szykuje-masowy-atak-chemiczny,wid,18659524,wiadomosc.html

Może trochę chore to co powiem, ale przydałby się taki atak :pirate:

No bo skoro "zwykłe" ataki, dokonywane za pomocą ciężarówek, karabinów itd. nic nie dają, to co pozostaje? Tylko atak chemiczny może poprawić sytuację i w nim należy pokładać nadzieję. Może wtedy się ktoś zorientuje, że do zwierząt przekraczających nielegalnie granicę, należy strzelać bez ostrzeżenia, a nie witać z transparentami, serduszkami itp gó.wnem.

Chcę warna za mowę nienawiści, czy jak to się tam nazywa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi z religii,najbardziej podoba się pogaństwo.Odyn,Mokosz i inni.

Jestem przeciwny islamowi, chora ideologia, która kaleczy wierzących w nią ludzi jak i innych nie wierzących czy też innowierców. Z resztą jestem przeciwny wszelkim religiom. Islam powinien być wypleniony z wierzeń rodzaju ludzkiego, zakazany na całym świecie. Jak zdelegalizować i islam i sprawić aby ludzie nie byli poddawani indoktrynacji i zrozumieli, że to jest absurd? Tego nie wiem, jednak musi kiedyś do tego dojść, że ludzkość porzuci tą religię. Nie wiem kiedy to się stanie, ale kiedyś na pewno, kilkadziesiąt, kilkaset lat??? Tego nie wiem, jednak wierzę, że kiedyś wygra intelekt, jak na razie delegalizacja tej ideologii jest nie wykonalna. Co by to było gdyby ktoś ustanowił prawo, że nie możesz wierzyć w islam? Ludzie by się zbuntowali i jeszcze gorliwiej by wierzyli i bronili tej religii czując się jak uciśniony lud, któremu chce się odebrać to co dla nich najważniejsze. Co do samych imigrantów, którzy uciekają przed wojną? Oczywiście należy im się pomoc i wsparcie. Pod warunkiem, że nie wyznają tej chorej ideologii, która promuje przemoc i całe to gówno, wiadomo o czym mowa. Jeżeli chcą pomocy, muszą się dostosować do naszych warunków, naszej kultury, naszego prawa. A jeżeli ktoś chce nam narzucić własne prawa to niech spada z powrotem do własnego kraju. Przykład: jeżeli jesteś gościem w czyimś domu, to będąc normalnym człowiekiem, jesteś wdzięczny za gościnę, powiedzmy nocleg, dostosowujesz się do warunków panujących w tym domu, nie marudzisz, że jedzenie było be, jakiekolwiek by było. Po prostu jesteś wdzięczny i dziękujesz za gościnę. Natomiast muzułmanie w tym przykładowym domu chcieli by najpierw narzucić własne prawa a później wypieprzyć cię z twojego domu! Nie będę się tutaj rozgadywał, każdy wie o co chodzi, mamy przykłady z całej Europy. Dla mnie to jest skur.ysyństwo, któremu mówię stanowcze NIE.

Mi z religii,najbardziej odpowiada Rodzima Wiara.A islam,cóż jak chcą budować w Europie kalifat,to nie dopuścimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podbijam do baru z kebabami i pytam sprzedawce, czy jest kebab z schabem ? Jak nie, to wypad z Polski :twisted:

W życiu kebaba nie jadłem, no chyba że by był ze schabem wtedy bym się mógł jeszcze zastanowić, nad konsumpcją. Jeden problem z głowy ;p

Tylko co wtedy, jak ściemnia ? Jak usłyszy sam tekst, poproszę kebab z schabem wścieknie się :D więc trzeba będzie być już przygotowanym na ewentualny atak z jego/ich strony. Może wypróbuję i się potem pochwalę, jak wyszła 'integracja' :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj sobie pomyślałem:

Że skoro wszelkie polskie środowiska wychwalające rozwiązania siłowe. Wiecie, rzucanie cegłami, rozróby na 11.11. Oni lubią się powoływać na flagę, narodowość. Taki instynkt stadny.

Może warto by tam propagować inne karty historii. Np. słynną polską tolerancję religijną. We Francji trwały krwawe wojny o wiarę, a u nas był spokój. Pomijam skutki długofalowe.

I jeszcze jedna sprawa. Dżihadyści zabijają, bo myślą, że gest bohaterstwa w formie "męczeńskiej" śmierci to przepustka do życia po śmierci.

U mnie nerwica połączona była z utratą wiary.

Parafrazując Pascala, życie to obóz zagłady. Tyle, że ludzie giną po cichu, gdzieś w szpitalach i hospicjach. Wobec takiego losu nic dziwnego, że zaczynają chore myśli po głowie się kotłować. Słynny zakład Pascala. Skoro i tak umrzemy, to może chociaż zróbmy to spektakularnie=dżihad.

Nie lubię religii, bo reprezentuje swego rodzaju umysłową indolencję.

Zachód bywa bardzo świecki, a Islamiści boja się ateizmu, bo ateizm to śmierć i zjedzenie ciała przez robaki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozróby na 11 Litopada itd, to przeważnie milicja przebrana za Patriotów. Sam nie raz widziałem prowokacje policyjne :twisted:

Jakoś w tam tym roku nie było prowokacji, bo Rząd się zmienił na lepsze chociaż jeszcze dużo brakuje do normalności.

Islam do choroba umysłowa. Będą mieli zamiast 72 dziewice, 72 kozy :twisted::mrgreen::lol::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciw;). Za bardzo się z nimi pierdolą rządy zachodnich państw. Sam widziałem materiały jak robili jakąś rozróbę a Policja stała jak kołki. Dostają socjal większy niż Polak - Cebulak zarobi na umowie śmieciowej. Sprawiedliwość..;)

I najgorsze jest,to że oni.Chcą tu prowadzać swe prawa islamu,tfu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie takich jak ten patol jest wielu w naszym kaju, i ci muzułmanie mieliby u nas bardzo ciężko gdyby odchodziły takie akcjie jak w niemczech, z tymi gwałtami. zaraz nasi by sie w grupy łączyli i szukali ofiar.nie zawsze dla zemsty czasem żeby odreagować. widziałem film dokumentalny o młodych turkach w niemczech, oni sie tam trzymają razem, ćwiczą sztuki walki i chodzą na siłownie, ale w polsce im by to nie pomogło, polska to nie są niemcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten przeklinający Polak jest niewiele lepszy od tzw uchodźców, za coś w tym więzieniu siedział, ale z drugiej strony dzięki takim typom muzułmanie się u nas chętnie nie osiedlą choć oczywiście czynniki ekonomiczne przeważają. Mamy to szczęście że mamy u siebie rodzimą patologie :mrgreen: na zachodzie w wiezieniach i w biednych dzielnicach dominują imigranci głownie z Afryki i bliskiego wschodu, cześć z nich przypomina właśnie nasze dresiarstwo są agresywni, napakowani, łamiący prawo a jak trafią do wiezienia to często zaczynają wyznawać radykalny islam( bo wcześniej hulali ile mogli) i zostają dzihadystami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlosbueno bajki opowiadasz :) Wielu nie da się złamać, chociaż i wielu się sprzedało :twisted: To, że przeklina dużo jeszcze nie oznacza, ze bije każdego kto mu się nawinie :P Czasami tak się można pomylić w ocenie... Najważniejsze, że wielu Nas jest różnych, ale razem ramię w ramię będziemy walczyć przeciwko Intruzom, którzy wypowiadają Nam wojnę swoim chorym wynaturzeniom :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gadajcie całkiem sporo jest ich tutaj na ulicach, ale całe szczęście do basenów jeszcze nie srają ;). Chociaż jak byłem w wakacje we Francji to faktycznie miałem wrażenie ,że jestem w jakimś arabskim kraju. Zawsze starałem się trzymać dystans na co najmniej 10 m ;).Fajnie przyjechać na krzywy ryj.Widocznie takie jest przyzwolenie ze strony ludzi władzy Państw zachodnich. Głupota Polityków nie zna granic. Hitler lub Sobieski w moment by się z nimi rozprawili;)

[videoyoutube=vB7QKho5rW4][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi