Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu dostaję od pewnej osoby z forum ( nie powiem od kogo, zapomnijcie ! ) hurtowe ilości komplementów, z których ponad połowa ma podtekst seksualny i mimo, iż wiem, że jest to ( z przyczyn formalnych ) tylko znajomość o charakterze przyjacielskim, to cholera jasna ... śmieszą mnie te zachwyty, a co gorsza ... podobają mi się :hide: I to mi daje sporo do myślenia :idea:

Trochę mnie dziwi, że piszesz o tym na tym samym forum. Mi by było głupio. I odwrotnie, gdyby ktoś na forum napisał, że dostaje od kogoś (a w domyśle to byłabym ja) dużo komplementów i że to mu się podoba, ale też ma jakieś rozkminki, to bym się wystraszyła, że zaraz pójdą jakieś cytaty na forum albo że ten ktoś się za bardzo wkręca.

Ale może to tylko ja tak mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu dostaję od pewnej osoby z forum ( nie powiem od kogo, zapomnijcie ! ) hurtowe ilości komplementów, z których ponad połowa ma podtekst seksualny i mimo, iż wiem, że jest to ( z przyczyn formalnych ) tylko znajomość o charakterze przyjacielskim, to cholera jasna ... śmieszą mnie te zachwyty, a co gorsza ... podobają mi się :hide: I to mi daje sporo do myślenia :idea:

Trochę mnie dziwi, że piszesz o tym na tym samym forum. Mi by było głupio. I odwrotnie, gdyby ktoś na forum napisał, że dostaje od kogoś (a w domyśle to byłabym ja) dużo komplementów i że to mu się podoba, ale też ma jakieś rozkminki, to bym się wystraszyła, że zaraz pójdą jakieś cytaty na forum albo że ten ktoś się za bardzo wkręca.

Wydaje mi się że Arasha jest nieco... ekshibicjonistką. Tylko że zamiast kamerek preferuje ekshibicjonizm emocjonalny, bo tak mi się skojarzyło to że tak się zwierza z tego że ta czy inna osoba ją podrywa, mówiąc zawiłościami by tylko wzbudzić ciekawość innych. Chociaż to może ciekawe dla kogoś kto tu zna dużo osób, bo jak ja niezbyt się orientuję kto jest kto, to bardziej to śmieszy niż ciekawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że Arasha jest nieco... ekshibicjonistką. Tylko że zamiast kamerek preferuje ekshibicjonizm emocjonalny, bo tak mi się skojarzyło to że tak się zwierza z tego że ta czy inna osoba ją podrywa, mówiąc zawiłościami by tylko wzbudzić ciekawość innych. Chociaż to może ciekawe dla kogoś kto tu zna dużo osób, bo jak ja niezbyt się orientuję kto jest kto, to bardziej to śmieszy niż ciekawi.

Nie zagalopowałeś się kolego za bardzo ... nie życzę sobie takich porównań :!::!::!: Komplementy od życzliwej osoby, z którą się wyłącznie przyjaźnię, porównywać do obnażania się w internecie przed zupełnie obcą osobą to jest grube przegięcie :time: Good bye !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko Ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, A co jest zlego w NIEuprawianiu seksu? Lepiej byc osoba ktora "szanuje" to co ma na dole niz nimfomanka u ktorej hormony przypominaja Wezuwiusza. Ja Cię szanuję za To Arasha choc pewni i tak sie zlamiesz jak spotkasz tego jedynego na cale zycie ktorego bedziesz miala przed oczami nawet prowadzac samochod:P. Ja tez trzymam Pitbulla na smyczy zachowa sprawnosc jak inni beda mieli za duzy przebieg i beda im sie sypaly:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Semir Dzięki za miłe słowa ;) Ale trochę mnie na koniec rozbawiłeś :mrgreen:

Ja tez trzymam Pitbulla na smyczy zachowa sprawnosc jak inni beda mieli za duzy przebieg i beda im sie sypaly:D

:lol:

Btw Jeszcze jakiś czas temu nie zaczaiłabym, o co kaman :bezradny:

Candy, refren ... wyjaśnijcie mi kobitki, o co Wam chodzi, bo nie bardzo czaję :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zagalopowałeś się kolego za bardzo ... nie życzę sobie takich porównań :!::!::!: Komplementy od życzliwej osoby, z którą się wyłącznie przyjaźnię, porównywać do obnażania się w internecie przed zupełnie obcą osobą to jest grube przegięcie :time: Good bye !
Nie łapiesz porównania. Nie chodzi co ktoś Ci mówi, tylko co Ty mówisz, w sensie że to co mówisz jest próbą wzbudzenia zainteresowania wokół Twojej osoby, żeby inni dociekali i podpytywali.

Albo jesteś bardzo ekstrawertyczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, oj tam ... już prędzej nieużywane zwoje mózgowe mogą zaniknąć :lol: Poza tym, jak może zaniknąć skoro jest używany przede wszystkim do innego celu ... to nielogiczne :bezradny:

Nadal uważam, że choćbym nie wiem, jak zwracała na siebie słownie uwagę, to porównywanie tego z rozbieraniem się przed obcymi jest nie na miejscu :time: Ale mam to w sumie gdzieś ... Już wolę być ekstrawertyczką niż świecić tyłkiem przed obcymi :pirate: Tyle w temacie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez trzymam Pitbulla na smyczy zachowa sprawnosc jak inni beda mieli za duzy przebieg i beda im sie sypaly:D
prawdziwy pitbull urwałby sie ze smyczy :lol:

A dzisiaj na miescie widziałam mieszańca yorka z mopsem - to było dopiero cudo nie do opisania :shock:

-- 12 gru 2014, 19:30 --

Poza tym, jak może zaniknąć skoro jest używany przede wszystkim do innego celu .

hę?

tez hę :roll: moze Arasha nas oswieci ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi