Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

To wszystko przez Księżyc, znaczy się Lunę, Luna szalała po niebie i nie mogłem spać, jak widać nie tylko ja :mrgreen:

Liber8, tak podejrzewałam! Mam łóżko przy oknie i całą noc patrzyłyśmy sobie w oczy :mrgreen:

Mój grzejnik wydaje jakieś dźwięki. Wyczuwam tam struktury gramatyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

silence_sadness, zaklęcie: "Odesłanie Sukkuba" ... coby we astralu smacznie sobie drzemał ? ;) Eeeeeeeeeee, wypadło Nihilowi z głowy :P;)
Cześć. Męczę się od 2:20 :roll:

Na Lilith - Królową Sukkubów niestety zaklęcia brak ... - demon wielkiego formatu, zbyt silny ... :D;)

"Kult wygarów !!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, moje korepetycje dla córki to kiepski pomysł, mogłoby się okazać, że Twoja córka jest ode mnie mądrzejsza i co wtedy? :D:mrgreen:

Olalibyśmy matmę i przeszli do nauk magicznych, takiego triku bym ją nauczył

Dzięki umiejętnościom zginania butelki siłą woli, jej szkolni znajomi okazywaliby jej szacunek :D

flossy, ja się zabezpieczyłem przed Luną roletami, spałem w miarę ok :D

Znowu mam pomysł na założenie nowego tematu, a jeszcze poprzednie nie założone zostały :-|

Pobierałem nauki u demonicznych magów (demonic magicians), myślę, że mógłbym nauczyć Was wielu ciekawych sztuczek i trików, zaimponowaliście dzięki temu swoim znajomym (o ile takowych posiadacie :lol::mrgreen: )

Jutro piątek, głodówka jednodniowa :D:D Albo jak kto woli - post :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chociaż to zły pomysł, czuję niechęć do tworzenia nowych tematów, bywa że mam 0 odpowiedzi i dziwnie to wygląda, potem muszę sam ze sobą rozmawiać, jak w rozmowach z jasnowidzem :D

We wronach będę spamował :D Czy lepiej wypie*dalać do spamowej? Tam nieboszczyk czuje się jak ryba w wodzie i spamuje linkami 8)

Co triku to woda musi być gorąca i po wylaniu samo wgniata butelkę, takie prawa fizyki, jak ktoś się nie domyślił albo znał to wcześniej :D

Tak bym raczej po ulicy nie chodził :lol: ->

A jak już będę chudy i ładny jak ten azjata, to Wam pokażę brzuch i zrobię tak ->

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, magic wolf, Wasze tematy nie są złe, ja je czytam, ale zwykle nie mam nic do powiedzenia. I o wiele lepiej widzieć takie tematy w aktywnych wątkach, niż tylko ciągle zabawy, leki, "za co jesteś wdzięczny", "co teraz robisz" itp. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage,

Za moich czasów wystarczyło usprawiedliwienie od rodzica.

A udało ci sie załatwic takie zaswiadczenie od lekarza?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, nie podołałbym, korepetycje zakończylibyśmy na grze w wiedzina 3 i tyle by z tego wszystkiego wyszło :mrgreen:

magic wolf, monachopsis, Lilith, to luzik, socjologia to najlepszy dział na forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, u mnie najprawdopodobniej będzie wyglądać to tak:

- sobota godzina 16:30 koniec pracy

- sobota 16:45 zbiórka w kotłowni na cotygodniowe pucowanie

- 16:50 sprzątamy kotłownie

- 16:55 „pęka” pierwsza flaszka

- przychodzi sąsiad, przyjeżdżają następni mieszkańcy z urlopu

- 17:30 flaszka numer dwa

- 17:50 czynność powtórzyć...

...

- 22:30 jesteśmy sprzątani przez kotłownię

W niedzielę z kolei będzie pokuta i sprzątanie reszty domu.

Mam nadzieje że się szybko zrobi ciepło bo na kolejnej terapii skończę, tym razem niezwiązanej z dystymią :bezradny:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, uszanowanko :pirate: .

kia_ sportage, kurde trzymaj się tam. Silna babka jesteś, nawet jak o tym zapominasz czasem. Przetrwasz to, a jeszcze trochę i cieplej się zacznie robić i będzie dodatkowy power up do sił witalnych. ;)

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słucham rosyjskiej muzyki, zerkam w tv i przeglądam forum z myślą, że się ktoś odezwie...

Jednak, dochodzę do wniosku, że dupa z tego. Jak sam nie napiszesz, to nikt dupy nie ruszy i do Ciebie nie napisze... :roll:

To tu... można coś napisać?! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajta tawarisze!

Popijam poranną kawę i próbuję się zmobilizować do zrobienia śniadania i wystartowania ze sprzątaniem.

O dziwo wczoraj nawet udało mi się wrócić do pokoju o własnych siłach, automatyczny ogranicznik alkoholowy zadziałał w tym przypadku jak trzeba :mrgreen:

Jeszcze tydzień i dwa tygodnie urlopu w Polsce! :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.