Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

kia, będziemy o Ciebie walczyć i reanimować nadzieję, tak by przywrócić chęć do życia i poprawić choćby odrobinę samopoczucie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Lilith, pozytywne nastawienie to podstawa, tak ostatnio uznałem i jakby lepiej się żyje :D

Bez PiSu, PO, telewizji, reklam, ja się nadaje do jakiejś pustelni, byleby internet był :D

Apek, :great: kilka dni to nic takiego, w Japonii hikikomori w ogóle nie wychodzą z domu :cry:

HIKIKOMORI – JAPOŃSKI WIRUS SAMOTNOŚCI I WYOBCOWANIA

http://www.uzaleznieniabehawioralne.pl/siecioholizm/hikikomori-japonski-wirus-samotnosci-i-wyobcowania/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Uratowałem dziś świat

Fang i Vanille się poświęciły :( Potem naobierałem ziemniaków, przyniosłem drewna, a wczoraj założyłem konto na kurniku i przypominam sobie jak się gra w szachy :D

Trzeba rozruszać mózgownicę, kiedyś miałem wysoki rank. a teraz z leszczami przegrywam. Ktoś chętny na partyjkę? :DLilith, pisałaś kiedyś, że grałaś, zagramy? Zagrałbym z kimś z forum :D

Rozegrałem kilka partii i dramat, oto moje staty

[attachment=1]1.png[/attachment]

[attachment=0]2.png[/attachment]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Apek, ja już nie chodzę do kościoła, wiara Ci pomaga w życiu codziennym?

Zależy jaka "wiara".

Taka ogólna wiara w coś wyższego, w jakiś większy sens - pomaga

Wiara w sensie religii - ciężko powiedzieć, raz mam w niej oparcie, a raz mam wrażenie, że robi ze mnie świra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiara w sensie religii - ciężko powiedzieć, raz mam w niej oparcie, a raz mam wrażenie, że robi ze mnie świra.
no ale chodzisz do kościoła, czyli to religia katolicka! czyli uznajesz doktrynę tego kościoła i jej wspólnoty...! czy się mylę?

Nie do końca, to że chodzę, nie znaczy że się z nią całkowicie zgadzam. Raczej wierzę w istnienie Stwórcy, a reszta to już domysły ludzi. Wiara jest od tego by wierzyć.

W kościele rzadko kiedy bywam. Dziś mnie naszło. Czasem traktuję to jako formę "medytacji".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.